Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ζοσέ Μαουρίσιο: Ατακάρα για Μαουρίσιο: "Είναι σε πολύ κατάσταση, λάθος του ΠΑΟΚ που δεν τον κράτησε"
| 2020-10-12 08:32:00

Ατακάρα για Μαουρίσιο: "Είναι σε πολύ κατάσταση, λάθος του ΠΑΟΚ που δεν τον κράτησε"

Sportdog Team
Ατακάρα για Μαουρίσιο: "Είναι σε πολύ κατάσταση, λάθος του ΠΑΟΚ που δεν τον κράτησε"

Παναθηναϊκός - Ζοσέ Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος χαφ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, ωστόσο η αγωνιστική απραξία του από τον Ιούλιο έχει φέρει στην κουβέντα το θέμα της αγωνιστικής του κατάστασης.

Ο Μαουρίσιο προπονούνταν όλο αυτό το διάστημα μαζί με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο γήπεδο του "ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια" και ο προπονητής της εν λόγω ομάδας, Κώστας Τσαρτσιταλίδης, αποθέωσε το νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, λέγοντας στην "Live Sport", ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος που δεν τον κράτησε.

“Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έβγαζε πολύ δύσκολο προπονητικό πρόγραμμα καθημερινά μαζί με τον Βιεϊρίνια, οι δυο τους. Ο Μαουρίσιο είναι πολύ καλό παιδί και έμπαινε και στα διπλά που κάναμε, πολύ προσεκτικά, αλλά έδειχνε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ήταν δυνατός και σε καλή φυσική κατάσταση”, ανέφερε αρχικά. 

Για το αν θεωρεί πως είναι έτοιμος να μπει σε ομάδα, είπε: 

“Αυτό θα το κρίνει ο κ.Πογιάτος με βάση την εικόνα του παίκτη αλλά και τα εργομετρικά που πιστεύω ότι έκανε προτού καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Εγώ λέω αυτά που είδα, ότι ο παίκτης έκανε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ αξίζει να πω ότι, για μένα, ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος που δεν τον κράτησε αυτόν τον παίκτη. Εκτός από πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχει και υψηλή τεχνική, είναι ηγέτης μέσα στο γήπεδο”. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags