Facebook Pixel Το βίντεο που "ξεφτιλίζει" τον Μακέντα - Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός!
| 2020-10-20 12:50:00

Το BINTEO που "ξεφτιλίζει" τον Μακέντα - Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός - Πού είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΕ Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
Το BINTEO που "ξεφτιλίζει" τον Μακέντα - Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός - Πού είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΕ Δώνη!

Θέμα συζήτησης αποτέλεσμα ο πανηγυρισμός του Φεντερίκο Μακέντα μετά το γκολ στο 94' κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι περισσότεροι, ακόμα και φίλοι του Παναθηναϊκού, σχολίασαν αρνητικά την αντίδραση του Ιταλού καθώς θεώρησαν ότι δεν… επιτρέπεται ένας μεγάλος σύλλογος να πανηγυρίζει την ισοπαλία στην Κρήτη.

Υπήρχαν και κάποιοι βέβαια, που στάθηκαν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και σημείωσαν πως είναι λογικό το ξέσπασμα για έναν παίκτη που σκοράρει στη λήξη, ειδικά εάν νωρίτερα έχει χάσει και πέναλτι.

Βέβαια, όλα αυτά δείχνουν το μπάχαλο που επικρατεί πλέον στον Παναθηναϊκό και επιβεβαιώνουν πως ο σύλλογος έχει… μικρύνει σε επικίνδυνο βαθμό, λόγω των αποφάσεων της διοίκησής του τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά, εάν στην αναμέτρηση του Ηρακλείου βρισκόταν ένας κανονικός προπονητής και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας κόουτς άλλωστε, έχει αποδείξει πως όχι μόνο γνωρίζει τι εστί Παναθηναϊκός, αλλά και ότι σέβεται περισσότερο τον σύλλογο από όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Πέρυσι λοιπόν, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκoς αν και ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο από τον Ολυμπιακό, περιορίστηκε απλώς στο "Χ" με τον "αιώνιο" αντίπαλό του, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο... παρά πέντε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιοάν Μολό.

Όπως ήταν λογικό, δεδομένου του αντιπάλου και των όσων είχαν προηγηθεί στον αγώνα, το τέρμα του Γάλλου μεσοεπιθετικού πανηγυρίστηκε έξαλλα, χωρίς όμως να συμβεί το ίδιο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Στέγκεμαν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργoς Δώνης… απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές του να προβούν σε πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του ματς, λέγοντάς τους… "Μην πανηγυρίσετε!", γνωρίζοντας καλά πως για το μέγεθος του Τριφυλλιού μια ισοπαλία με τους "ερυθρόλευκους" δεν αποτελεί λόγο για ενθουσιασμό.

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή στο 7.34, όπως καταγράφηκε από την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκoς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags