Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανος Κούδας για ΠΑΟΚ, Γκαρσία - Αποθεώνει Ολυμπιακό!
| 2020-11-23 20:18:00

Απίθανος Κούδας για ΠΑΟΚ, Γκαρσία - "Και 10 βαθμούς μπροστά να ήμασταν..." - Αποθεώνει Ολυμπιακό!

του Γιώργου Κτενά
Απίθανος Κούδας για ΠΑΟΚ, Γκαρσία - "Και 10 βαθμούς μπροστά να ήμασταν..." - Αποθεώνει Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στο sportdog!

Τα 74α γενέθλιά του γιορτάζει, σήμερα, ο θρύλος τού ελληνικού ποδοσφαίρου και του Δικέφαλου και, με αφορμή το γεγονός, μίλησε στο sportdog.gr για τους Θεσσαλονικείς, το πρωτάθλημα, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά και τον κορωνοϊό.

"Γκαρσία η πιο καλή επιλογή - Ξεχωρίζω Ζίβκοβιτς, Σβαμπ και Μουργκ"

"Ήρθε η αλλαγή του προπονητή στην ομάδα, ένας από τους άξιους που ξέρει τον σύλλογο, τη δυναμική του, τα αποδυτήρια, όλα. Ο Γκαρσία ήταν η πιο καλή επιλογή. Σίγουρα θα πρέπει να κάνει ποδοσφαιρικά όπως λέμε το αγροτικό του, αλλά έχει κάνει και πάρα πολύ καλή δουλειά στην υποδομή. Έχει παίκτες από εκεί η πρώτη ομάδα, δικούς του δηλαδή, φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει. Αλλά και τα πρώτα δείγματα στη μεγάλη ομάδα είναι πάρα πολύ καλά", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Κούδας.

Ποια είναι η άποψή σας για τη φετινή ομάδα;

"Υπάρχουν παίκτες που προσαρμοστηκαν αρκετά γρήγορα, όπως ο Ζίβκοβιτς που κάνει εξαιρετικά παιχνίδια, όπως ο Μουργκ και ο Σβαμπ. Πιστεύω ότι έδειξαν στοιχεία που βγαίνουν στην ομάδα. Οι καινούργιοι παίκτες άρχισαν να προσαρμόζονται".

"Και 10 βαθμούς μπροστά να ήμασταν θα... - Πολύ καλό υλικό ο Ολυμπιακός"

Ο Δικέφαλος διαθέτει την ομάδα για να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα;

"Είναι μακρύς αυτός ο δρόμος, κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Ειδικά για εκείνες που παίζουν στην Ευρώπη. Υπάρχει ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μην το παραβλέπουμε αυτό. Μπορεί να ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά, πάλι τα ίδια θα σου έλεγα. Το πρωτάθλημα τελειώνει όταν λήξουν όλα τα παιχνίδια".

Θα μου πείτε δύο λόγια για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, πώς τους βλέπετε φέτος;

'Έχουν τις ίδιες δυσκολίες, με κρούσματα, τραυματισμούς κ.λπ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν καλος, έχει πολύ καλό υλικό αλλά είδαμε ότι δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Παναθηναικό. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 91ο λεπτό. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με τη Λάρισα ζορίστηκε. Θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για το θα γίνει".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια με αφορμή τα σημερινά, 74α γενέθλιά σας.

"Εύχομαι υγεία και να φύγουμε σύντομα από όλη την κατάσταση, ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη. Προσοχή. Μεγάλη προσοχή. Σήμερα έγινα 74 ετών αλλά προσέχω και είμαι καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύννεφα" στον ΠΑΟΚ! Φήμες για μεγάλο... χουνέρι από τον παικταρά - Τρελά λεφτά στο τραπέζι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags