Ντιέγκο Μαραντόνα: Μπορεί ο "Πίπε ντ' Όρο" να μην βρίσκεται πια ανάμεσά μας σκορπίζοντας στη θλίψη όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όμως υπάρχουν κάποιοι που ακόμα έχουν παράπονα από τον θρυλικό Αργεντινό.
Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας, Πίτερ Σίλτον, ο οποίος μίλησε για το "χέρι του Θεού" στον περίφημο προημιτελικό του Μουντιάλ 1986 ανάμεσα στην Αργεντινή και την Αγγλία.
«Η ζωή μου για πολύ καιρό είχε σχέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και αυτό δεν συνέβαινε με έναν τρόπο που μου άρεσε» ήταν ο τοποθέτηση του Σίλτον, που συμπλήρωσε: «Είμαι λυπημένος για τον θάνατό του σε τόσο μικρή ηλικία. Είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει και η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του».
Παρά τα όμορφα λόγια για τον μύθο του ποδοσφαίρου, ο Πίτερ Σίλτον αποχαιρέτισε τον Ντιέγκο με ένα παράπονο. «Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι δεν είπε ποτέ συγγνώμη» είπε ο Αγγλος. «Ποτέ και σε κανένα σημείο δεν είπε ότι έκλεψε και δεν έδειξε διάθεση να απολογηθεί. Αντίθετα δημιούργησε το ‘χέρι του Θεού’. Δεν ήταν σωστό. Ηταν εκπληκτικός στον τρόπο που έπαιζε όμως δεν είχε μέσα του το αθλητικό πνεύμα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο