Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Με αυτούς τους δύο θα πάει στο Europa League;"
| 2020-12-10 14:05:00

"Με αυτούς τους δύο θα πάει Europa League;" - Ατάκες-φωτιά για Ματιέ, Φορτούνη και... Γκιλιέρμε!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Με αυτούς τους δύο θα πάει Europa League;" - Ατάκες-φωτιά για Ματιέ, Φορτούνη και... Γκιλιέρμε!

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να φτιάξει μία νέα ομάδα εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Sportdog για την ήττα από την Πόρτο και ανέλυσε τους προβληματισμούς που δημιουργούνται από την κακή εμφάνιση των Πειραιωτών.

Παράλληλα, σχολίασε τις κινήσεις του Μαρτίνς, την αποβολή Σεμέδο και επισήμανε ότι στο Europa League οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να αποκτήσουν διαφορετική προσέγγιση.

Ποια γεύση σας άφησε ο Oλυμπιακός στη φετινή του παρουσία στους ομίλους του Champions League;

"Το παιχνίδι με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη ήταν αυτό που χάλασε την εικόνα του Ολυμπιακού. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που ήταν σε αυτήν την κατάσταση. Είχε τα θέματά του. Η μεγάλη απώλεια ήταν ο Βαλμπουενά. Είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει το ματς με την ποιότητα, την ορμητικότητα και το πάθος του".

O Μαρτίνς δέχεται αυστηρή κριτική στον αγώνα με την Πόρτο για το ότι δεν ξεκίνησε τον Φορτούνη και τον έβαλε αντί του Καμαρά. Πώς σχολιάζετε την κίνηση;

"Όταν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα ενοχλήσεων, καλύτερα να τον ξεκινούσε παρά να τον έβαζε ως αλλαγή. Έλειψε ο παίκτης πίσω από τον Ελ Αραμπί που θα βοηθούσε, ο οποίος θα έπαιρνε την μπάλα και θα ανέβαζε την μπάλα ψηλά".

"Δεν μπορεί να προχωρήσει με Χολέμπας, Ραφίνια"

Αυστηρή κριτική δέχεται ο Ολυμπιακός για τα ακραία μπακ, Ραφίνια και Χολέμπας. Ποια είναι η άποψή σας;

"Ο Oλυμπιακός έχει αλλάξει στα άκρα. Έχει μία διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με πέρσι. Αυτό σε συνδυασμό με τον παίκτη πίσω από τον επιθετικό βάρυναν τον Ολυμπιακό και την απόδοσή του".

Πώς σας φάνηκε ο Σεμέδο και ποια άποψη έχετε για την αποβολή του;

"Είχε θέματα αγωνιστικά και τακτικά. Όταν ένας παίκτης έχει βραδύτητα και δεν είναι σε καλή κατάσταση, αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να παίρνει κάρτες. Δεν μπορούμε όμως να τον κρίνουμε με βάση ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά. Δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε ό,τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό".

Το γεγονός ότι ο Oλυμπιακός πέρασε στο Europa League με 5 ήττες σας προβληματίζει;

"Ο Oλυμπιακός πρέπει να κοιτάξει να φτιάξει μία νέα ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα με αυτούς τους δύο ακραίους μπακ μπορεί να προχωρήσει στο Europa league. Το βλέπω πολύ δύσκολο".

"Δεν έχει Γκιγιέρμε"

Μερίδα κόσμου στα social media μετά την ήττα από την Πόρτο φώναζε για μεταγραφές. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

"Το θέμα είναι ότι ήρθαν παίκτες. Αλλά δεν κατάφεραν να αναπληρώσουν τους προηγούμενους. Δεν είναι μόνο οι ακραίοι αμυντικοί. Έφυγε και ο Γκιγιέρμε που για μένα ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αυτό το 4-3-3 που παίζει ο Μαρτίνς στηριζόταν πολύ σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Πρέπει να το προσεγγίσει διαφορετικά το ζήτημα ο Ολυμπιακός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags