Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Μπόλονι - Τρελά λεφτά Πρίγιοβιτς για Ολυμπιακό - Αραούχο αντί Ολιβέιρα!
| 2020-12-29 17:55:00

Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Μπόλονι - Τρελά λεφτά Πρίγιοβιτς για Ολυμπιακό - Αραούχο αντί Ολιβέιρα!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Μπόλονι - Τρελά λεφτά Πρίγιοβιτς για Ολυμπιακό - Αραούχο αντί Ολιβέιρα!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει με τον Πρίγιοβιτς και τα σενάρια περί επιστροφής του στην Ελλάδα; Θέλει τον Μήτρογλου ο Μαρτίνς και γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στην ΑΕΚ ο Αραούχο;

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα σημεία παρακάτω:

** Επικοινωνιακό παιχνίδι το θέμα Πρίγιοβιτς – Άρης, ενώ στον ΠΑΟΚ παρότι θα ήθελε ο Σέρβος να γυρίσει, δεν γίνεται. Στον Ολυμπιακό επίσης δεν υπάρχει θέμα για έναν πολύ συγκεκριμένο και ακριβό λόγο. Αποκαλύπτουμε λοιπόν πως ο «Πρίγιο» παίρνει 4.5 εκατομμύρια ετησίως στους Άραβες, αλλά δεν είναι όλα δικά του. Ένα μεγάλο μέρος από αυτό το ποσό, πάει σε όσους μεσολάβησαν για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Ακόμα λοιπόν και αν θέλει να γυρίσει με 1 ή 1.5 στην Ελλάδα και να χαρίσει τα υπόλοιπα λεφτά, οι άλλοι δεν πρόκειται να το δεχθούν. Είναι πολλά τα λεφτά και δεν… σπάνε με τίποτα!

** Ο Μήτρογλου κάποια στιγμή θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα παίρνει 2.5 εκατομμύρια ευρώ από τη Μαρσέιγ και είναι στο τέλος του συμβολαίου του. Ακόμα και αν αποκτηθεί από τους Πειραιώτες, πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να μπει στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος ψάχνει για έτοιμο φορ!

** Ο Σέρχιο Αραούχο θα μπορούσε να ήταν παίκτης της ΑΕΚ τώρα, αν είχε φύγει τον Δεκέμβριο ο Νέλσον Ολιβέιρα. Υπήρχε τέτοιο ζήτημα, ήταν υπαρκτό και αν έφευγε ο Πορτογάλος, τότε ο Αργεντινός θα ήταν εδώ. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει ξανά θέμα επιστροφής του Αραούχο και τώρα!

** Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Ακούγονται διάφορα ονόματα μεταγραφικά, όπως του Ζε, του Πιράρ και του Χότσκο, που είναι από το Βέλγιο και από το ίδιο μεταγραφικό κανάλι. Ο Ρουμάνος οδεύει στα βήματα των Τσάβι – Ρόκα…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστική συνάντηση Σαββίδη για τον παικταρά - Έτσι τον "κλέβει" από τον Ολυμπιακό - Οριστική εξέλιξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags