Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ψέματα για Σφιντέρσκι - Έσωσε τον Τσόλακ - Μπάχαλο με Βράνιες - Φοβερή κίνηση Μαρινάκη!
| 2021-01-19 18:38:00

Ψέματα για Σφιντέρσκι - Έσωσε τον Τσόλακ - Μπάχαλο με Βράνιες - Φοβερή κίνηση Μαρινάκη!

Του Αδέσποτου
Ψέματα για Σφιντέρσκι - Έσωσε τον Τσόλακ - Μπάχαλο με Βράνιες - Φοβερή κίνηση Μαρινάκη!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ποιος είναι ο… νέος Τζόλης στον ΠΑΟΚ και τι έγινε με τον Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ; Αυτά κι άλλα πολλά από την εκπομπή των "Αδέσποτων", στο ραδιόφωνο του Alpha, by sportdog! 

** Έξι - επτά εκατομμύρια δεν υπάρχουν για τη μεταγραφή του Σφιντέρσκι στην Μπολόνια. Το θέμα επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές, αλλά τα ποσά που γράφτηκαν, δεν ισχύουν. Μιλώντας με Ιταλία ξεκαθάρισαν πως η μεταγραφή θα φτάσει από τρία μέχρι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ! Μια χαρά είναι και αυτό το ποσό για τον Πολωνό του ΠΑΟΚ. Τα επτά και πάνω είναι… υπερβολές.

Τις τελευταίες ώρες πάντως κυκλοφόρησε και το ενδιαφέρον της Ουνιόν για τον φορ του Δικεφάλου. Πιθανότατα από πίσω θα είναι ο Ρέμπε, που έχει επαφές με Γερμανία. Ξεκάθαρα πλέον οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για να δώσουν τον Σφιντέρσκι.

** Αν φύγει τελικά ο Σφιντέρσκι, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα δώσει και τον Τσόλακ. Η περίπτωση του Κροάτη είναι πιο περίπλοκη και όλα δείχνουν ότι θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα. Μεταγραφή φορ πάντως δεν θα γίνει. Στον Δικέφαλο έχουν πάρει τον Κρμέντσικ και πιστεύουν πολύ τον νεαρό Κούτσια ως εναλλακτική. Ορισμένοι επιμένουν πως είναι μεγαλύτερο ταλέντο από τον Τζόλη.

** Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ολυμπιακός και δεν έχει την τεχνογνωσία για να πουλάει σε υπεραξίες. Ωστόσο, άρχισε σιγά – σιγά να πουλάει, έστω και σε μικρότερα ποσά από όσο πρέπει. Γιατί πριν από τον Σφιντέρσκι υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις. Το καλοκαίρι έδωσαν στη Φενέρ τον Πέλκα που κάνει… παπάδες στην Τουρκία με 1.6 εκατ. ευρώ και πήραν τον Μουργκ με ένα εκατομμύριο παραπάνω. Έδωσαν 3-3.5 για τον Τσόλακ που απαξίωσαν σε λίγους μήνες και την ίδια στιγμή πούλησαν με 1.5 τον Άκπομ.

Γι’ αυτό πρέπει να πουληθεί άμεσα και ο Τζόλης, μέσα στον επόμενο χρόνο, γιατί μετά δεν θα μπορούν να πάρουν τα λεφτά που αξίζει ο μικρός. Το γεγονός όμως ότι οι παίκτες ζητούν να φύγουν από την ομάδα, αυτό κάτι δείχνει. Δεν είναι καλό σημάδι.

** Στην Κύπρο και στον Απόλλωνα θα συνεχίσει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς οι Κύπριοι βρήκαν τα λεφτά που χρειαζόταν, μετά από μία… καραμπόλα. Ο πρωτοπόρος του κυπριακού πρωταθλήματος πούλησε με δύο εκατομμύρια ευρώ στη Φενέρ τον στόπερ Ατίλα Σζάλαϊ. Ο 22χρονος Ούγγρος ανήκει στη γερμανική Rogon, την εταιρεία δηλαδή που πήγε τον Πέλκα στα «καναρίνια» και που είχε προτείνει τον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ.

** Εξελίξεις με… Βράνιες και στόπερ (που δεν θέλει) η ΑΕΚ. Η Άντερλεχτ δεν τον θέλει, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν θετικός και κάπως έτσι υπήρχε… αναζωπύρωση του φλερτ με την Ένωση πριν λίγες ημέρες. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» διαρρέουν πως ο Παναγιώτης Κονέ «έβαλε φρένο» στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Πιο πιθανό πάντως να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, γιατί μη ξεχνάμε πως στο Βέλγιο έχει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ, ενώ στην Ελλάδα έπαιρνε 300.000 ευρώ.

** Ο Ολυμπιακός προχώρησε μία εντυπωσιακή κίνηση. Έκανε τους περισσότερους πιτσιρικάδες της Ακαδημίας από Κ-19 και Κ-17 επαγγελματίες, για να μπορούν να πηγαίνουν στου Ρέντη για προπόνηση και στην καραντίνα!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο… έγκλημα στον Ολυμπιακό - Έτσι έχασαν τον παικταρά - Τον "χρύσωσε" ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags