Ένας ακόμα Έλληνας διεθνής και αριστερός οπισθοφύλακας μετακινείται στο Νησί για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, όμως η μεταγραφή (;) του Δημήτρη Γιαννούλη στη Norwich είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και έχει έναν πρωτοφανή όρο.

Τα «Καναρίνια» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την καριέρα του 25χρονου αριστερού μπακ από την Κατερίνη. Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» τα τελευταία δυόμισι χρόνια έπιασαν τόπο και κατά πάσα πιθανότητα θα εξαργυρωθούν. Και λέω κατά πάσα πιθανότητα, γιατί στη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Norwich υπάρχει ένας πρωτοφανής όρος.

Το deal των δυο πλευρών προβλέπει ότι ο Γιαννούλης θα μετακινηθεί άμεσα στο Carrow Road αρχικά ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και η αγορά του θα ολοκληρωθεί αυτόματα από τα «Καναρίνια» στο τέλος της σεζόν, αν καταφέρουν να κερδίσουν την άνοδο στην Premier League. Τότε, δηλαδή στο τέλος της σεζόν, οι Άγγλοι θα καταβάλουν και το μεγαλύτερο πακέτο από το ποσό της μεταγραφής που ανέρχεται κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, με την ελληνική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Φανταστείτε λοιπόν ένα δελτίο στοιχήματος, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ποντάρει στην άνοδο της Norwich στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ τα «Καναρίνια» ποντάρουν στην αγωνιστική άνοδο του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ