Τις δυο τις γνωρίζαμε, η 3η προστέθηκε επί της παρούσης στον κατάλογο των μνηστήρων του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος εξελίσσεται σε ηγέτη του φετινού Παναθηναϊκού και στη μεγάλη ατραξιόν της Superleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sentragoal ο Αργεντινός άσος αναμένεται λίαν συντόμως να περάσει εκ νέου από το μικροσκόπιο των Μπενφίκα και Φιορεντίνα, οι οποίες κατά το πρόσφατο παρελθόν εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του με τη Σεβίλλη να προστίθεται και αυτή στη λίστα απόκτησης του «Σέμπα», του οποίου το συμβόλαιο λήγει υπό κανονικές συνθήκες το καλοκαίρι του 2014 με το «τριφύλλι».

Βάσει πηγών από τις Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία, οι διοικήσεις των τριών συλλόγων θα παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιριστή στα προσεχή ματς του Παναθηναϊκού αρχής γενομένης από το ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», όπου ειδικά οι Σεβιγιάνοι θα τσεκάρουν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Λέτο να ΄χει κατ' αυτόν τον τρόπο ένα κίνητρο παραπάνω να συνεχίσει τις μεγάλες του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οσο για τις άλλες δυο, μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε διοικητικά προβλήματα γραφόταν έντονα πως η Φιορεντίνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση, ενώ για την Μπενφίκα είχε γραφτεί πως είχε διάθεση να δώσει ακόμα και δέκα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού άσου.

Τώρα στο τι λόγο έχει ο Παναθηναϊκός σ' όλα αυτά. Κατ' αρχήν δεν «καίγεται» για την παραχώρηση του. Ισα-ίσα ο πρίγκιπας, Αλ Σαούντ, στον οποίο απ' ό,τι φαίνεται θα περάσουν λίαν συντόμως οι μετοχές, θέλει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του παίκτη με βελτιωμένες, μάλιστα, αποδοχές. Για όσους το αγνοούν ο «Σέμπα» αμείβεται με 1.120.000 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με τη διοίκηση να ΄χει πρόσθεση να του προτείνει συνεργασία μέχρι το 2016 με αποδοχές που θα αγγίζουν το 1,4 εκ. ευρώ το χρόνο.

Πηγή: Sentragoal.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr