Facebook Pixel «Είχα αρνητική εμπειρία από το Μουντιάλ»
| 2011-11-10 01:05:00

«Είχα αρνητική εμπειρία από το Μουντιάλ»

«Είχα αρνητική εμπειρία από το Μουντιάλ»

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012 ευελπιστεί ότι θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος έχει ήδη βιώσει μία ασχημη εμπειρία από το Μουντιάλ του 2010...

«Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία για το Euro. Καμία θέση δεν είναι καπαρωμένη. Ο προπονητής κάλεσε κι άλλα καινούρια παιδιά για να βρει την τελική 23άδα που θα καταλήξει. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχουμε δει φέτος πως έχουν γίνει πάρα πολλοί τραυματισμοί, κάτι που είναι αρνητικό για την Εθνική ομάδα, γιατί έτσι δεν μπορεί να βρει και τον ρυθμό της. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε καλά. Παίζουμε δύο φιλικά, θα πάρουμε όλοι συμμετοχή αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Ο καθένας περιμένει ν' αρπάξει την ευκαιρία του. Να δείξει ότι αξίζει να φορά αυτή τη φανέλα. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή αυτό. Έχω ήδη μία αρνητική εμπειρία από το Μουντιάλ, πιστεύω φέτος να τα καταφέρω να είμαι μέσα στην ομάδα. Είναι σημαντικό που καλούνται πολλοί παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν καλοί Έλληνες παίκτες. Το κλίμα είναι χαρούμενο, όμως στις προπονήσεις είμαστε σοβαροί. Να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε μια οικογένεια. Δεν θα χαλάσει αυτό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags