Facebook Pixel Λίγοι την είδαν, πολύ άρεσε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-11-12 00:23:00

Λίγοι την είδαν, πολύ άρεσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγοι την είδαν, πολύ άρεσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φιλικό μεταξύ... συγγενών και φίλων στο "Καραϊσκάκη", η Ελλάδα ήρθε 1-1 με τη Ρωσία, έπαιξε καλά, δεν της μέτρησαν τρία (!) γκολ, ενώ ο Φερνάντο Σάντος διατήρησε το αήττητο του!

Σε ένα φιλικό που η Ελλάδα... σοβάρεψε στο δεύτερο μέρος πήρε μια δίκαιη ισοπαλία 1-1 από τους Ρώσους. Μάλιστα, δεν μας μέτρησαν τρία γκολ (τα δύο σίγουρα σωστά), είχαμε δοκάρι με τον Γκέκα, ενώ έμεινε και το αήττητο σερί του Σάντος! Όλοι ευχαριστημένοι!

Βάλαμε τρία, αλλά χάναμε 1-0!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... τρία γκολ δεν μέτρησε για την Εθνική μας στο πρώτο μέρος ο Γάλλος διαιτητής Τόνι Σαπρόν! Και αν για τα γκολ των Σαλπιγγίδη (35`) και Τοροσίδη (45`) δεν υπήρχε αμφιβολία οτι οι παίκτες ήταν οφσάιντ στη φάση με τον Σαμαρά στο 18` ο Σαπρόν είδε επιθετικό φάουλ του Σαμαρά στον Ιγκνάσεβιτς, δίχως όμως η φάση να είναι ξεκάθαρη.

Κατά τ` άλλα, μόλις στο 2` οι Ρώσοι μας αιφνιδίασαν με το γρήγορο γκολ του Σιρόκοφ, ενώ η ομάδα του Αντβοκάατ είχε κι άλλες ευκαιρίες με τον Αρσάβιν στο 11` και 31, με τον παίκτη της Άρσεναλ να μην εκμεταλλεύεται τα "δώρα" της ελληνικής άμυνας.

Σαν... φιλικό, αλλά σκοράραμε (κανονικά)

Η Εθνική, αλλά και οι Ρώσοι, δεν ήταν τόσο χαλαροί στο δεύτερο μέρος. Ο Σάντος πέρασε μέσα Χαριστέα και Τζιόλη η ομάδα πήρε μέτρα και στο 60` από ωραίο συνδυασμό Τζιόλη-Γκέκα και Κατσουράνη ο τελευταίος σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1 στο 60`. Δυο λεπτά πριν πάντως, ο Κοκόριν είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία κόντρα στον Τζόρβα για το 0-2, αλλά την έχασε!

Φιλικό... ξεφιλικό, στο 71` φτάσαμε κοντά στο 2-1, αλλά η κεφαλιά του Γκέκα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, με την Εθνική μας να στέκεται σαφώς καλύτερα.

Τα όσα έγιναν μετά δεν ήταν τίποτα αξιόλογο (πλην του φοβερού βολέ του Λύμπε στο 88`) με τις δυο ομάδες να κάνουν κι άλλες αλλαγές (για την Ελλάδα μπήκαν Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου και Μάκος) με το 1-1 να παραμένει και την Ελλάδα να κρατάει το αήττητο.

Το φιλμ του αγώνα:

90+3` Λήξη του αγώνα

89` Φοβερό βολέ Λυμπερόπουλου, λίγο άουτ

88` Μάκος αντί Κατσουράνη

84` Ο Μπιλιαλεντίνοφ αντί του Σιρόκοφ

80` Λυμπερόπουλος αντί Φωτάκη

79` Γκλουσάκοφ αντί Ζιριάνοφ

77` Ο Μήτρογλου αντί του Γκέκα

73` Κίτρινη στον Κατσουράνη

71` Κόρνερ Φωτάκη από δεξιά, κεφαλιά του Γκέκα στο κάθετο δοκάρι!

69` Ο Κονέ αντί του Σαλπιγγίδη

67` Ο Σίσκιν στη θέση του Ζιρκόφ

60` Ωραίος συνδυασμός της Εθνικής, ο Τζιόλης βρήκε τον Γκέκα αυτός σήκωσε την μπάλα για τον Κατσουράνη και ο τελευταίος με κεφαλιά ισοφάρισε

58` Ο Σιρόκοφ έβγαλε μόνο του τον Κοκόριν αλλά ο τελευταίος νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ από τον Τζόρβα.

56` Χαριστέας και Τζιόλης μπήκαν στη θέση των Σαμαρά και Καραγκούνη

49` Γύρισμα του Σαλπιγγίδη, παραλίγο ο Μπερεζούτσκι να βάλει αυτογκόλ με προβολή

46` Μέσα για τους Ρώσους οι Σούνιν, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Κοκόριν και έξω οι Μαλαφέεφ, Βασίλι Μπερεζούτσκι και Τζιουμπα.

46` Έναρξη του δευτέρου μέρους

45+1` Λήξη του πρώτου μέρους

45` Tρίτο γκολ που δεν μέτρησε, αυτή τη φορά του Τοροσίδη, σωστά και αυτό ως οφσάιντ

35` Δεν μέτρησε και το γκολ του Σαλπιγγίδη, ορθά, ως οφσάιντ

31` Ο Αρσάβιν έπιασε την καρφωτή κεφαλιά λίγο πανω από το υψος της μικρης περιοχης αλλα η μπαλα πέρασε λίγο άουτ

17' Δεν μέτρησε ως επιθετικό φάουλ γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς.

13` Ο Σαλπιγγίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή των Ρώσων, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν βεβιασμένο και πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Μαλαφέεφ

11` Λανθασμένο γύρισμα του Χολέμπας, αδράνεια του Τζόρβα αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Αρσάβιν με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε ψηλά άουτ

2` Ο Σιρόκοφ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και στον Παπασταθόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα

1` Έναρξη του αγώνα

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Γκέκας

Ρωσία (Ντικ Άντβοκαατ): Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Ζιριάνοφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Τζιούμπα, Αρσάβιν, Τζαγκόεφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags