ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Το υψηλό συμβόλαιό του ήταν σύμφωνα με τον Όγκνιεν Βράνιες ο λόγος που δεν γύρισε στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, αν και είχε συζητήσεις με την ελληνική ομάδα.

Ο Βόσνιος αμυντικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Άντερλεχτ στη Σαρλερουά, τόνισε ότι δεν προτίθεται να αποχωριστεί το υψηλό συμβόλαιο του με την Άντερλεχτ ακόμα κι αν υποβιβαστεί στην... Κ-12 του συλλόγου!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα «Ηet laatste nieuws»:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Σαρλερουά, μια ομάδα που με απελευθέρωσε από την Αντερλεχτ. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Και γιατί να μην επιστρέψω ως δανεικός και την του χρόνου εδώ. Δεν έχω μέλλον στην Αντερλεχτ. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα υπέγραφα πότε εκεί.

Επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι με την υπόσχεση να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οταν ξεκίνησε η χρονιά όμως, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Μετά από τον τραυματισμό του Κομπό μπορούσα επιτέλους να παίξω. Πρέπει να παραδεχθώ ότι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος».

Για τον μισθό του και για τις συζητήσεις με την ΑΕΚ: «Θα είμαι ειλικρινής, ο μισθός μου είναι ο λόγος που δεν αποδεσμεύομαι από την Αντερλεχτ. Ακόμα και αν η Αντερλεχτ με ρίξει στην Κ12, θα μείνω. Οι Βόσνιοι είμαστε πεισματάρηδες.

Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τον Ιανουάριου υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αλλά, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Είναι αδύνατο για αυτές τις ομάδες να πιάσουν το ποσό που παίρνω στην Αντερλεχτ»