ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Μεγάλη έκπληξη στις καθυστερήσεις σχετικά με τους υποψήφιους προέδρους, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα...  τρέξει μόνος του για την θέση που μέχρι τώρα… υπηρετεί ο Γραμμένος!

Γράφει ο Ηλίας Λιβάνιος

Ο αντίπαλος του θα είναι ο Κωνσταντίνος Νίκας, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Βοιωτίας στις 08/12/2019! Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος είναι φιλικά προσκείμενος στην πλευρά της ΑΕΚ και η συμμετοχή του συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ο Κωνσταντίνος Νίκας είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας από το 2016, επανεξελέγη χωρίς αντίπαλο τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ ασχολείται με τα κοινά της Ενωσης από το 2002. Είναι δικαστικός υπάλληλος, προϊστάμενος στο Πταισματοδικείο Λιβαδειάς.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα το sportdog.gr ο Γιώργος Ανατολάκης είχε βάλει υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με παρότρυνση του Ολυμπιακού. Εξάλλου η ΕΠΣ Πειραιά στην οποία είναι πρόεδρος ο παλαίμαχος στόπερ είναι προσκείμενη προς τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα από το ρεπορτάζ προκύπτουν τέσσερις ακόμη υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές από τη χρυσή φουρνιά του 2004!

Πιο συγκεκριμένα: η ΕΠΣ Ρεθύμνου πρότεινε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, η ΕΠΣ Λασιθίου τον Παντελή Καφέ, ενώ η ΕΠΣ Κέρκυρας πρότεινε τον σκόρερ του τελικού με την Πορτογαλία, τον Άγγελο Χαριστέα, ενώ κυκλοφόρησε και η πληροφορία πως θα είναι υποψήφιος και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος είναι στον Δήμο Αθηναίων στον οποίο είναι δήμαρχος ο Μπακογιάννης. Η συγκεκριμένη είδηση ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Επίσης, τις υποψηφιότητες συμπληρώνουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Μένει να δούμε βέβαια και εάν θα εκλεγούν, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τις ψήφους των ΕΠΣ που ελέγχουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!