Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Γιώργος Παράσχος: "Έξαλλοι" στον Απόλλωνα με Παράσχο - "Έφυγε σαν κλέφτης..." - "Θα τα πούμε..."
| 2021-03-18 17:25:00

"Έξαλλοι" στον Απόλλωνα με Παράσχο - "Έφυγε σαν κλέφτης..." - "Θα τα πούμε..."

Sportdog Team
"Έξαλλοι" στον Απόλλωνα με Παράσχο - "Έφυγε σαν κλέφτης..." - "Θα τα πούμε..."

Με σκληρές εκφράσεις απάντησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στα λεγόμενα του έμπειρου προπονητή

Απόλλων Σμύρνης - Γιώργος Παράσχος: Η απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" προκάλεσε... σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρωί της Πέμπτης (18/3) ο πρώην τεχνικός των "γαλανόλευκων" μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου και ανέφερε τους λόγους της απόφασης του, ρίχνοντας... βόμβες για την εμπλοκή του προέδρου της ΠΑΕ στα εσωτερικά της ομάδας.

Φαίνεται, όμως, ότι το... σήριαλ όχι μόνο δεν τελειώνει εδώ, αλλά μάλλον αρχίζει. Η ομάδα της Ριζούπολης έβγαλε δημόσια ανακοίνωση μέσω της οποίας χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον τέως τεχνικό του συλλόγου, ενώ παράλληλα αφήνει να εννοηθεί ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

"Κατανοούμε πλήρως τον εκνευρισμό του κ. Γιώργου Παράσχου και την προσπάθεια του να δικαιολογήσει το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ομάδα και ότι έφυγε σαν κλέφτης.  Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα, λόγια που ποτέ δεν ειπώθηκαν από ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης. Για εμάς προέχει ο Απόλλων Σμύρνης και οι αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Τα υπόλοιπα με τον κ. Παράσχο θα τα πούμε εκεί που πρέπει", αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλων Σμύρνης στα όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags