Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Μετά το "πλήγμα" με τον Μαουρίτσιο, το "Τριφύλλι" καλείται να μάθει να... ζει χωρίς αυτόν αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (21/3) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου έρχεται να προστεθεί σ' αυτούς των Γιουνούς Σανκαρέ και Δημήτρη Κουρμπέλη, πράγμα που κάνει τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για τη θέση του κέντρου... μετρημένες. 

Έτσι η πρώτη επιλογή είναι η διατήρηση του Αγιούμπ στην ενδεκάδα, σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει 4-3-3, με τους Αλεξανδρόπουλο και Νιας δίπλα του. Αν ο προπονητής των Πρασίνων επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει τον Ολλανδομαροκινό τότε είναι πιθανό να δούμε τον Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφει. Ο 22χρονος που πέρασε ένα δύσκολο διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού, είναι πλέον υγιής και έτοιμος να βοηθήσει.

Αν πάλι ο Ρουμάνος επιλέξει να χρησιμοποιήσει ως σύστημα το 4-2-31, τότε είναι πιθανό να δούμε τον  Λούκας Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τους Νιάς και Αλεξανδρόπουλο ως δυάδα στο κέντρο. Ο Αργεντίνος σίγουρα προτιμά να βρίσκεται στα πλάγια, αλλά η ποιότητά του επιτρέπει να μπορεί να βρίσκεται και σε ρόλο 10αριού, πράγμα που έδειξε στο πρόσφατο ντέρμπι που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, με τον Λάζλο Μπόλονι να τον χρησιμοποιεί και στους δύο ρόλους.