Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: "Ξέρανε" την Ολλανδία η Τουρκία - Νίκη-θρίλερ με 4-2 σε απίθανη ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-24 20:58:00

"Ξέρανε" την Ολλανδία η Τουρκία - Νίκη-θρίλερ με 4-2 σε απίθανη ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ξέρανε" την Ολλανδία η Τουρκία - Νίκη-θρίλερ με 4-2 σε απίθανη ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με την Τουρκία να θριαμβεύει με 4-2 επί της Ολλανδίας σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι!

Μουντιάλ 2022: Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Γιλμάζ, που σημείωσε τρία γκολ, η Τουρκία πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί της Ολλανδίας με 4-2 στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ!

Ο Γιλμάζ άνοιξε το σκορ στο 15’ με σουτ που κόντραρε και άλλαξε πορεία και στο 34’ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Με το σκορ στο 2-0 ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μέσα από τη γραμμή, όμως αφού δεν υπήρχε goal-line technology και ο βοηθός έχασε τη φάση, το κανονικό γκολ δεν μέτρησε. Στο 46’ ο Τσαλχάνογλου με ρουκέτα εδάφους - εδάφους έκανε το 3-0 όμως οι Οράνιε πέτυχαν δύο γκολ σε ένα λεπτό (75’-76’) με Κλάασεν και Λουκ Ντε Γιονγκ για μπουν στο κόλπο (3-2). Για πολύ λίγο όπως αποδείχθηκε αφού στο 81’ με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Το 4-2 έμεινε μέχρι το φινάλε αφού στην τελευταία φάση του αγώνα ο keeper των Τούρκων, Τσακίρ, απέκρουσε την εκτέλεση του Μέμφις Ντεπάι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags