Ο Τζιμπρίλ Σισέ πριν από λίγες ημέρες ζήτησε με μήνυμά του στο twitter από τον Σεμπάστιαν Λέτο να βάλει δύο γκολ στον Ολυμπιακό, κίνηση που όπως φαίνεται έδωσε ιδέες στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί των «πρασίνων» τα τελευταία 24ωρα έχουν... οργώσει το διαδίκτυο ψάχνοντας λογαριασμούς παικτών στο Facebook και στο Twitter για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Αυτός που έχει λάβει τα περισσότερα σχόλια φιλάθλων είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος όμως δεν έχει απαντήσει σε κανέναν. Οι φίλαθλοι ζητάνε από τον Αργεντινό γκολ και νίκη κόντρα στον «αιώνιο» και του υπενθυμίζουν, πως φέτος αυτός είναι ο ηγέτης του «τριφυλλιού». Κάποια από αυτά βγάζουν και γέλιο, όπως όσα γράφτηκαν σήμερα στο λογαριασμό του, με αφορμή την ανάρτηση του Λέτο, πως επειδή η Κυριακή είναι ημέρα ξεκούρασης, θα κάτσει σπίτι να ακούσει αργεντίνικη μουσική. Ένας οπαδός του ΠΑΟ του ζητάει να ακούσει και το «'seven nations army'' of the white stripes», λόγω του «εφτά» και των «λευκών ριγών», ενώ ένας άλλος του ζητάει να ξεκουραστεί, αφού έχει «μία μεγάλη δουλειά σε λίγες ημέρες».

Ανάλογα μηνύματα όμως υπάρχουν και στο
Twitter του Κουίνσι, από τον οποίο επίσης ζητάνε γκολ στο Φάληρο. «Είσαι εξαιρετικός παίκτης. Σεβασμός. Ταχύτατος με φοβερή ντρίμπλα. Να σκοράρεις», αναφέρει ένας «φίλος» του, ενώ κάποιος άλλος του γράφει: «Να βάλεις όσα περισσότερα γκολ μπορείς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς τους φιλάθλους. Εμείς πρέπει να σε ευχαριστούμε για το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζετε».

Ο Σισέ λοιπόν, φαίνεται πως έδειξε τον... δρόμο στους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι «ντοπάρουν» τους παίκτες τους, χωρίς να πηγαίνουν στην Παιανία όπως έκαναν παλιά. Υπάρχει απόσταση, αλλά γλιτώνουν τουλάχιστον το κρύο μέρες που είναι...

* Στα... περίεργα του
twitter αξίζει να αναφέρουμε πως ανάλογα μηνύματα με αυτά στο προφίλ των Λέτο και Κουίνσι, υπάρχουν και στον Τζιμπρίλ Σισέ. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον καλούν τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα μετά τα όσα έγραψε στον Λέτο, να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ή αν δεν γίνεται αυτό, να βρεθεί τουλάχιστον το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr