ΕΠΟ: Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό το ποιοι θα απαρτίζουν την ΕΠΟ στην επόμενη ημέρα της!

Νέος πρόεδρος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έδωσε και το «παρών» στο φιλικό με την Ονδούρα, ενώ εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής βρέθηκαν οι παλαίμαχοι Έλληνες διεθνείς άσοι. Μάλιστα, αρκετοί από όσους αναδείχθηκαν σε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό και για αυτό παρακάτω θα δείτε ένα μίνι βιογραφικό τους.

Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερος ντόρος από αρκετούς, όπως ο Βερνικός για τα άτομα που προτιμήθηκαν στην θέση ανθρώπων όπως ο Άγγελος Χαριστέας.

Η ενδεκάδα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

-Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους

-Παναγιώτης Δημητρίου με 59 ψήφους

-Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54 ψήφους

-Μάνος Γαβριηλίδης με 53 ψήφους

-Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52 ψήφους

-Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51 ψήφους

-Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50 ψήφους

-Τάκης Παπαχρήστος με 50 ψήφους

-Κλέαρχος Τζαφέρης με 49 ψήφους

-Κυριάκος Φύτρας με 48 ψήφους

-Άγγελος Δανιήλ με 47 ψήφους

Αστέριος Αντωνίου: Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εργάστηκε στην ελληνική βιομηχανία Ζάχαρης, ενώ διετέλεσε και Γενικός Διευθυντής στην Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών. Ασχολείται πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και από το 2013 είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας. Το 1992 εκλέχτηκε Νομαρχιακός σύμβουλος και το 2007 ήταν υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές με τη ΝΔ.

Παναγιώτης Δημητρίου: Είναι συνταξιούχος τραπεζικός και ασχολείται 30 χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι πρόεδρος στην ΕΠΣ Αθήνας από το 2001 και στην πρώτη του θητεία είχε αντίπαλο του τον Αλέξη Κούγια. Στο ΔΣ της ΕΠΟ εξελέγη για πρώτη φορά το 2012 με τη διοίκηση Σαρρή.

Γιώργος Χατζησαρόγλου: Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το 2010 εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος στην ΕΠΣ Δράμας και παραμένει στο τιμόνι της. Είναι η δεύτερη τετραετία του στην ΕΕ της ΕΠΟ και ήταν πρόεδρος του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Δαμιανός Γαβριηλίδης: Το 2020 συνταξιοδοτήθηκε και για πολλά χρόνια έκανε εμπόριο τροφίμων και καυσίμων, ενώ ήταν ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ. Με το ποδόσφαιρο ασχολείται 40 χρόνια και διετέλεσε και Γενικός Αρχηγός του Πανθρακικού. Με την ΕΠΣ Θράκης έχει διοικητική εμπλοκή από το 1995 και πρόεδρος εξελέγη το 2002.

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Δασοπονίας του ΤΕΙ Λάρισας και ασκεί το επάγγελμα του Εργολήπτη Δημοσίων Έργων Πρασίνου. Διετέλεσε Νομάρχης Γρεβενών το διάστημα 2007-2010 και Δήμαρχος Γρεβενών το διάστημα 2011-2014. Με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ασχολείται εδώ και 20 χρόνια και το 2016 εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών.

Δημήτρης Μπουχλαριώτης: Είναι τελειόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και έχει δίπλωμα Γεωπονικής. Είναι ιδιοκτήτης μονάδας παραγωγής και τυποποίησης χοιρινού κρέατος. Ασχολείται 20 και πλέον χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με την ΕΠΣ Λάρισας έχει εμπλοκή από το 2013. Πρόεδρος εξελέγη στις εκλογές του 2017, ενώ στην ΕΕ της ΕΠΟ συμμετέχει για πρώτη φορά.

Τάκης Παπαχρήστος: Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Σπάρτης στην διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Μεσολόγγι και διετέλεσε παράγοντας για 10 χρόνια στην τοπική ομάδα. Το 2011 εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, διετέλεσε πρόεδρος Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και συμμετέχει σε επιτροπή της UEFA που ασχολείται με τις ακαδημίες. Εχει πτυχίο Αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών.

Λεωνίδας Θωμαϊδης: Είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ασχολείται πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση με τον αθλητισμό. Συμμετείχε και στη διοίκηση Γραμμένου και αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ΕΠΟ.

Κλέαρχος Τζαφέρης: Είναι Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ εδώ και τρία χρόνια. Διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Πανελευσιανός όταν αγωνίστηκε στην Α’ εθνική και είναι εδώ και πολλά χρόνια ιδιοκτήτης Σχολής οδηγών. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Ελευσίνας και ήταν υποψήφιος Δήμαρχος. Στην ΕΕ της ΕΠΟ εκλέγεται για πρώτη φορά.

Κυριάκος Φύτρας: Γεννήθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας, έπαιξε ποδόσφαιρο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και έχει τελειώσει λογιστικά. Την τελευταία πενταετία ζει μόνιμα στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με την εστίαση, ενώ είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Τροιζηνίας και έχει κάνει ένα πέρασμα από την ομάδα της Καλλιθέας.

Αγγελος Δανιήλ: Είναι οικονομολόγος, τελειόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Με την ΕΠΣ Αχαϊας ασχολείται ενεργά τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ εδώ και τέσσερα χρόνια είναι πρόεδρος της. Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται στην ΕΕ της ΕΠΟ και αναμένεται να καταλάβει τη θέση του ταμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πρώην κόουτς της ΑΕΚ μιλάει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη συμφωνία ο Μαρινάκης - Έκπληξη Ζαγοράκη!