Facebook Pixel Άρης - Άκης Μάντζιος: Τους... τσιτώνει ο Μάντζιος - " Μην χαθεί η ευκαιρία εφτά μηνών... " - Τι γίνεται με τραυματίες εν όψει ΠΑΟ
| 2021-04-13 23:30:00

Τους... τσιτώνει ο Μάντζιος - " Μην χαθεί η ευκαιρία εφτά μηνών... " - Τι γίνεται με τραυματίες εν όψει ΠΑΟ

Sportdog Team
Τους... τσιτώνει ο Μάντζιος - " Μην χαθεί η ευκαιρία εφτά μηνών... " - Τι γίνεται με τραυματίες εν όψει ΠΑΟ

Τα πάντα κυλούν σε ρυθμούς Παναθηναϊκού στους Κίτρινους με τον προπονητή της ομάδας, εκτός από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, να έχει να διαχειριστεί και τους τραυματισμούς που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα. Παράλληλα ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους ανεβάσει την ψυχολογία εν όψει συνέχειας

Άρης - Άκης Μάντζιος: Η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής (18/9) ξεκίνησε την Τρίτη για τους Κίτρινους, μετά το ρεπό που είχαν τη Δευτέρα. Στο κομμάτι των τραυματιών ο Μπρούνο Γκάμα έκανε θεραπεία, ο Μπρούνο θεραπεία, ο Μπελουάν ένα μέρος της προπόνησης, ενώ ο Κάτσε δεν πήρε μέρος λόγω προβλήματος στο στομάχι.

Αναλυτικά:

"Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τον Νικόλα Ιωάννου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιόχαν Μπεναλουάν, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Μπρούνο Γκάμα (θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο) έκανε θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), ο Μπρούνο Φελίπε (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Εργκυς Κάτσε έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου".

Παράλληλα πριν την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου προσπάθησε να αναλύσει μαζί τους την κακή εικόνα της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια των play off. 

"Χάσαμε την ευκαιρία την Κυριακή να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη 2η θέση αφού θα ξεφεύγαμε κι άλλο από τους ανταγωνιστές μας. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και υποπέσαμε σε λάθη που δεν επιτρέπονται για εμάς. τα πρώτα ημίχρονα με Αστέρα και ΑΕΚ πρέπει να μας προβληματίσουν. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει το στόχο μας . Είμαστε κοντά αλλά δεν τον εξασφαλίσαμε ακόμη. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε πριν από αυτά τα ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Απομένουν ακόμη 7 ματς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να μην χαλαρώσουμε. Η ήττα από την ΑΕΚ κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης. Η εμπιστοσύνη όλων προς την ομάδα και τις δυνατότητες της υπάρχει και εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε στη 2η θέση, γιατί την αξίζουμε και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί εδώ και 7 μήνες", είπε ο προπονητής της ΠΑΕ Άρης, Άκης Μάντζιος.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags