Facebook Pixel «Του αρέσουν τα μπουζούκια, αλλά...»
| 2011-11-15 18:56:00

«Του αρέσουν τα μπουζούκια, αλλά...»

«Του αρέσουν τα μπουζούκια, αλλά...»

Ο εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα, Ανδρέας Δημητρίου, δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τους επαφές του με τον Βλάση Τσάκα, αλλά τόνισε πως ο Βραζιλιάνος θα έβλεπε θετικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα, χωρίς αυτό να σχετίζεται με το πόσο πολύ του αρέσουν τα μπουζούκια...

Επίσης, ανέφερε πως ο Πρίγκιπας δεν έχει αναλάβει ακόμα τους «πράσινους», οπότε δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν επίσημες επαφές με ανθρώπους του, ενώ σημείωσε πως για να προχωρήσει το θέμα με τον «Ρόνι» θα πρέπει πρώτα να γίνουν συζητήσεις με την Φλαμένγκο, αφού έχει συμβόλαιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 τόνισε χαρακτηριστικά:

Για τον υπάρχει φωτιά: «Καπνός υπάρχει παντού, όταν μιλάμε για έναν παίκτη σαν τον Ρόνι. Ενδιαφέρον υπάρχει από πάρα πολλές ομάδες. Μιλάμε για έναν παίκτη τεράστιας εμβέλειας, τον αρχηγό της Εθνικής, δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, έναν παίκτη που έχει παίξει σε πολύ μεγάλους συλλόγους»

Για το τι θα πρέπει να γίνει: «Το βήμα ΝΟ 1 είναι ένα φαξ στην ομάδα που ανήκει, δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 + 3 χρόνια».

Για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή: «Ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος επίσημος στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει αυτή τη στιγμή».

Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα: «Είμαι φίλος του και τον εκπροσωπώ στην Ελλάδα. Γιατί να μην έρθει στην Ελλάδα; Πολλοί θα πουν ότι έρχεται για τα μπουζούκια, βλακωδώς τον έχω πάει εγώ με δική μου πρωτοβουλία 2 φορές, του άρεσε πολύ, αλλά φυσικά δεν θα έρθει γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags