Ευθύμης Κουλούρης: Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων επιθετικών την τελευταία διετία είναι αναμφίβολα αυτή του Ευθύμη Κουλούρη.

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ μέσα σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει, από βασικός και... σκόρερ με την Τουλούζ στην Ligue 1 και την βασική θέση στην Εθνική Ελλάδος, να είναι εκτός κάδρου για την γαλανόλευκη και να έχει φέτος 12... άνοστες εμφανίσεις στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά και στο κύπελλο. Μάλιστα, σήμερα ο Έλληνας φορ επανήλθε στις επιλογές του προπονητή του για το κύπελλο, δίχως να μπορέσει να χριστεί σκόρερ, με την Τουλούζ να δέχεται τον αποκλεισμό από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Η συγκεκριμένη του εμφάνιση ήταν λογικό να μην τον βρει με... αγωνιστικό ρυθμό, καθώς εάν θέλει να αναζητήσει κάποιος το τελευταίο ματς του Ευθύμη Κουλούρη για το πρωτάθλημα, πριν από το σημερινό του κυπέλλου, θα πρέπει να πάει στις 7 Νοεμβρίου 2020 στο εντός έδρας 4-5 με την Βαλενσιέν, όπου είχε βγει ως αλλαγή στο 55΄. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αξία του να έχει... κατρακυλήσει από τα 5 εκατ. ευρώ του 2019 στα 2 εκατ. ευρώ σήμερα!



Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έστω με την μορφή του δανεισμού, καθώς είναι μόλις 25 ετών και το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να έχει ρυθμό.

Ο δρόμος από την διοίκηση για τον Κουλούρη είναι ορθάνοιχτος και το όνομα του είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ τον περασμένο Δεκέμβρη και η αλήθεια είναι πως ενδεχόμενος δανεισμός του θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά και για τις δύο πλευρές. Η Ένωση τον έχει ακόμα στη λίστα της και συνεχίζει να ψάχνει επιθετικό. Θα κάνει κίνηση, εάν βρει πρόσφορο έδαφος. Διαφορετικά δεν θα αποκλείαμε να συνεχίσει την πορεία του στην Τουρκία, όπου έχει... πέραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεγάλο deal στον ΠΑΟΚ - Τα δίνει όλα Σαββίδης για παικταρά 6 εκατ. ευρώ!