Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα τον κλείσει ο Μαρινάκης;
| 2021-04-24 11:45:00

"Τρέλα" με τον... νέο Μανωλά στον Ολυμπιακό - Μάχη με… κορυφαίες ομάδες - Πρόταση 10 εκατ. ευρώ!

"Τρέλα" με τον... νέο Μανωλά στον Ολυμπιακό - Μάχη με… κορυφαίες ομάδες - Πρόταση 10 εκατ. ευρώ!

Γιατί δεν τον καλεί ο Φαν'τ Σχιπ και το φλερτ με Αταλάντα-Σεβίλλη. Πρόκειται για έναν 19χρονο Έλληνα που παίζει στο εξωτερικό, προέρχεται από φοβερή σεζόν και βρίσκεται στο ραντάρ των Πειραιωτών. Η περίπτωσή του είναι πάντως δύσκολα και ιδιαιτέρως ακριβή.

 

Ολυμπιακός: Ακούγεται για τους Πειραιώτες, αρέσει στον Φαν Σχιπ, τον θέλουν με πολλά λεφτά σημαντικές αμάδες της Ευρώπης. Είναι δυνατόν αυτό το σχόλιο να αφορά Έλληνα παίκτη, την καριέρα του οποίου γνωρίζουν ελάχιστοι; Κι όμως γίνεται!

Ένας από τους παίκτες λοιπόν που ακούστηκε αυτές τις ημέρες για τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι ο νεαρός στόπερ, Λεωνίδας Στεργίου. Μάλιστα για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Αταλάντα, η Βαλένθια και η Σεβίλλη.

Ο 19χρονος αμυντικός είναι προϊόν των ακαδημιών της Γουίλ, ενώ ουσιαστικά έχει καθιερωθεί μέσω της Σεν Γκάλεν στην οποία είναι βασικός και αναντικατάστατος. Έχει ήδη 30 συμμετοχές τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωσή του εξετάζει για περισσότερο από 12 μήνες ο Τζον Φαν Σχιπ, ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα, από τη στιγμή που ο Στεργίου έχει καταγράψει περισσότερες από 22 συμμετοχές με τα χαμηλότερα κλιμάκια της Εθνικής Ελβετίας. Αυτό δεν σημαίνει πάντως κάτι, από τη στιγμή που και ο Βλαχοδήμος αντίστοιχα ήταν διεθνής με τις Ελπίδες της Εθνικής Γερμανίας έχοντας πάει μέχρι και σε τελική φάση Euro, όπου είχε κατακτήσει και το τρόπαιο.

Όσον αφορά το μέλλον του, οι άνθρωποι της Σεν Γκάλεν κοιμούνται ήσυχοι καθώς τον έχουν δεσμεύσει με συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ η αξία του αυτή τη στιγμή είναι στα 5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να ζητηθούν για την πώλησή του περίπου 10 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Μαρινάκης και Μαρτίνς - Φεύγει τώρα Έλληνας άσος - Όνομα έκπληξη, εκεί υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags