Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το ξεκαθαρίζει για τον "βράχο" ο Ολυμπιακός - Δεν τον δίνει κάτω από 13 μύρια - Κάνει "όργια"!
| 2021-04-29 08:30:00

Το ξεκαθαρίζει για τον "βράχο" ο Ολυμπιακός - Δεν τον δίνει κάτω από 13 μύρια - Κάνει "όργια"!

Sportdog Team
Το ξεκαθαρίζει για τον "βράχο" ο Ολυμπιακός - Δεν τον δίνει κάτω από 13 μύρια - Κάνει "όργια"!

Ο παίκτης διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν... κοψοχρονιά, καθώς πρόκειται για σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ολυμπιακός: Τρομερή περίοδο στο Σαμπιονά διανύει ο Παπ Αμπού Σισέ, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει η συζήτηση περί πώλησής του στην Σεντ Ετιέν.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ αγωνίζεται ως δανεικός στους "Στεφανουά" από τον Ολυμπιακό, με την γαλλική ομάδα να επιθυμεί την παραμονή του και την επόμενη σεζόν, αν και τα δεδομένα που ρίχνει στο τραπέζι δεν βρίσκουν σύμφωνους τους Πειραιώτες.

Η Σεντ Ετιέν αναζητά τρόπους μήπως καταφέρει να αποκτήσει τον Σισέ με μικρό αντίτιμο, ωστόσο η οψιόν που έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες ήταν στα 13 εκατομμύρια ευρώ, πόσο από το οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντως, την ίδια στιγμή, το "ΦΩΣ των Σπορ" αναφέρει πως αυτή τη στιγμή προκύπτει η πληροφορία πως τρεις ομάδες από τη Γαλλία, μεταξύ των οποίων και η Νις, ενδιαφέρονται για τον Σισέ που έχει καταφέρει να μπει τρεις φορές στην ενδεκάδα της εβδομάδας στο Σαμπιονά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags