Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Καρφάρα" από πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και δημοσιογράφους!
| 2021-05-02 22:41:00

"Καρφάρα" από πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και δημοσιογράφους!

Sportdog Team
"Καρφάρα" από πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και δημοσιογράφους!

Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην προπονητή των Ερυθρολεύκων. Τι συνέβαινε μετά τα ντέρμπι κόντρα στους δύο Δικεφάλους και ο παραλληλισμός με Τουρκία και Σαουδική Αραβία.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Βίτορ Περέιρα παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Τουρκίας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του από την θητεία του στην Ελλάδα.

Όπως υποστήριξε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για μεροληπτικές συμπεριφορές δημοσιογράφων στα εκτός έδρας ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συνάντησα πολύ στρατευμένη δημοσιογραφία. Δεν δέχεσαι προσβλητικές ή πολεμικές ερωτήσεις στις συνεντεύξεις Τύπου στην Κίνα. Η νοοτροπία στην Κίνα είναι η εξής: πουλάμε ένα προϊόν, το προστατεύουμε και δεν μιλάμε άσχημα για αυτό.

Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου έβρισκα μεροληπτικούς δημοσιογράφους. Το ίδιο στην Τουρκία.

Τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα στη Σαουδική Αραβία. Σε αυτές τις χώρες, οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι που έρχονταν στις συνεντεύξεις Τύπου, δεν ήταν καν δημοσιογράφοι! Αλλά πια έχω την εμπειρία να τους χειριστώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags