Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Γι’ αυτό δεν παίζει στον Άρη ο Μήτρογλου - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Ποιος δεν τον θέλει στο Λιμάνι!
| 2021-05-03 10:00:00

Γι’ αυτό δεν παίζει Άρη ο Μήτρογλου - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Ποιος δεν τον θέλει στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν παίζει Άρη ο Μήτρογλου - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Ποιος δεν τον θέλει στο Λιμάνι!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Το πρόβλημα τραυματισμού, οι επαφές με τους Πειραιώτες και ο λόγος που δεν φοράει τώρα τα ερυθρόλευκα. Τι συνέβη τον Γενάρη, γιατί δεν παίρνει χρόνο στους Κίτρινους και το μέλλον του ενόψει καλοκαιριού.

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Οι άνθρωποι του Άρη έχουν δει την ομάδα τους να ξεπερνά κάθε προσδοκία τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρότι πριν την έναρξη της είχαν ακούσει πολλά, κυρίως για οικονομικά προβλήματα. Οι απαντήσεις στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές, κάτι που πιστώνεται φυσικά και ο Άκης Μάντζιος, στον οποίο ο Καρυπίδης έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Πάντως, ένα από τα ζητήματα που θα κληθούν να διαχειριστούν το προσεχές καλοκαίρι είναι το τι θα συμβεί με τον Κώστα Μήτρογλου. Τον περασμένο Γενάρη είχε γίνει τεράστιος ντόρος με την προσθήκη του στο κλαμπ, ωστόσο η εικόνα του δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί ως βασικός και αναντικατάστατος ο Μάνος.

Ενδεικτικά στα πλέι οφ, που έχουν ξεκινήσει 2 γεμάτους μήνες μετά την έλευση του στον Άρη, ο Μήτρογλου έχει λάβει σε αυτά μόλις 72΄, εκ των οποίων τα 58΄ στο εντός έδρας 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Κοινώς, ο Μητρογκόλ δεν... πείθει στην παρούσα φάση τον Μάντζιο, κάτι που φάνηκε και στο ματς με τον Αστέρα όπου έμεινε στον πάγκο, με τον Έλληνα κόουτς να κάνει μόλις 3 αλλαγές, ενώ μπορούσε να κάνει άλλες 2.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Έλληνας φορ έχει και… δικαιολογητικά, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στο πόδι, το οποίο δεν τον αφήνει να προπονηθεί. Θέλει ξεκούραση και χρόνο, που δεν προσφέρονται με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη σε εξέλιξη.

Όπως και να έχει, ο Μήτρογλου δεν πήγε στον Άρη για να... ξεσκονίζει τον πάγκο και εάν άμεσα δεν επιστρέψει έστω σε στάνταρ της απόδοσής του, τότε το προσεχές καλοκαίρι το πιθανότερο θα είναι να αποχωρήσει, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Άλλωστε, όπως γνωρίζουν πολύ καλά και στη Θεσσαλονίκη, ο Μάντζιος δεν… τρελαίνεται για τον έμπειρο επιθετικό και εφόσον μείνει και αυτός στον πάγκο του, δεν πρόκειται να πιέσει για την παραμονή του. Το αντίθετα θα έλεγε κανείς.

Άτυχος πάντως ο Κώστας με τους προπονητές το τελευταίο διάστημα. Γιατί, στο Λιμάνι επιμένουν πως αν δεν ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς τον Γενάρη, τώρα ο Μήτρογλου θα ήταν στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νεότερος… Βαλμπουενά - Με 5 εκατ. έρχεται Ολυμπιακό και διώχνει τον... - Ταχύτητα και ντρίμπλα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags