Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: "Καυτό" παρασκήνιο για το... δεξί χέρι Ζαγοράκη - Τον στηρίζει ο... Ολυμπιακός - "Χουνέρι" από την ΕΠΟ!
| 2021-05-03 20:35:00

"Καυτό" παρασκήνιο για το... δεξί χέρι Ζαγοράκη - Τον στηρίζει ο... Ολυμπιακός - "Χουνέρι" από ΕΠΟ!

Sportdog Team
"Καυτό" παρασκήνιο για το... δεξί χέρι Ζαγοράκη - Τον στηρίζει ο... Ολυμπιακός - "Χουνέρι" από ΕΠΟ!

Τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με ένας από τους πλέον άμεσους συνεργάτες του "Ζαγόρ" και ποιο είναι το μεγάλο εμπόδιο που τον δυσκολεύει στην τέλεση του έργου του.

ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο πρόεδρος ΕΠΣ που σάρωσε στις εκλογές της ΕΠΟ είναι ο Αστέριος Αντωνίου. Ο πολύπειρος παράγοντας πήρε ψήφους ακόμη και από Ενώσεις φίλα προσκείμενες στον Ολυμπιακό, προφανώς γιατί εκτίμησαν το έργο και την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος συνεχίζει να υπηρετεί την ΕΠΟ πλέον από το πόστο του αντιπροέδρου. Είναι δηλαδή το νο3 πίσω από τους Θοδωρή Ζαγοράκη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να βρίσκεται όσο τακτικά θα ήθελε στο Πάρκο Γουδί. Εκεί που στεγάζονται τα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο λόγος; Δεν του εγκρίνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στην Αθήνα, μιας και ο ίδιος διαμένει μόνιμα στην Βόρεια Ελλάδα. Κάθε επίσκεψη του στην πρωτεύουσα για δουλειά κοστίζει στην Ομοσπονδία πάνω από 700 ευρώ και αυτό το κονδύλι πλέον δεν εγκρίνεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρίβει τα χέρια" του ο Μπέος - Νέο... χρυσό deal με τον Σαββίδη - "Σφήνα" από άλλη μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags