Facebook Pixel Άρης: "Σκάει" ανατροπή με Μάντζιο - Τον... χαρίζει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Καρυπίδης; - Εξελίξεις!
| 2021-05-03 21:03:00

"Σκάει" ανατροπή με Μάντζιο - Τον... χαρίζει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Καρυπίδης; - Εξελίξεις!

"Σκάει" ανατροπή με Μάντζιο - Τον... χαρίζει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Καρυπίδης; - Εξελίξεις!

Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της τρέχουσας σεζόν όχι μόνο δεν έχει σίγουρη τη θέση του στον Άρη για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, αλλά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του!

Άρης: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αλλάξουν προπονητή ενόψει της νέας χρονιάς. Λιγότερες πιθανότητες για να γίνει κάτι αντίστοιχο υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, μιας και υπάρχει διάθεση στήριξης του Πάμπλο Γκαρσία, ειδικά εάν κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος, βγάζοντας και την ομάδα του δεύτερη στα πλέι οφ.

Αμετακινήτος μοιάζει να είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το συγκεντρώνει στην παρούσα φάση ο Άκης Μάντζιος του Άρη. Μπορεί η ομάδα του Έλληνα κόουτς να διανύει την καλύτερη της χρονιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο Μάντζιος ακόμη δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ίδιος θέλει να μείνει, αλλά όσο αργεί αυτή η ανανέωση, άλλο τόσο έχει και ανοικτές τις... πόρτες του, αλλά μόνο για την αγορά του εξωτερικού. Εξάλλου στην περίπτωση που θα έφευγε από τον Άρη μετά από μια τόσο καλή χρονιά μόνο ως πισωγύρισμα θα μπορούσε να θεωρηθεί το να αναλάμβανε τον πάγκο κάποιας ομάδας εκτός των πρώτων 5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν παίζει Άρη ο Μήτρογλου - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Ποιος δεν τον θέλει στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags