Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες ατάκες από πρώην "ερυθρόλευκους" για ΠΑΟΚ - "Υπάρχουν λαμόγια, "δαγκώνουν" τον Σαββίδη"
| 2021-05-12 17:51:00

Απίστευτες ατάκες από πρώην "ερυθρόλευκους" για ΠΑΟΚ - "Υπάρχουν λαμόγια, "δαγκώνουν" τον Σαββίδη"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από πρώην "ερυθρόλευκους" για ΠΑΟΚ - "Υπάρχουν λαμόγια, "δαγκώνουν" τον Σαββίδη"

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσαν ο Αλέξης Αλεξίου και Νίκος Βαμβακούλας όπου μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στον "δικέφαλο του Βορρά" τα τελευταία χρόνια τονίζοντας ότι αν δεν αλλάξει η οργάνωση του συλλόγου οι "ασπρόμαυροι" δεν μπορούν να αλλάξουν επίπεδο

Νίκος Βαμβακούλας - ΠΑΟΚ: Για τον αγώνα μεταξύ του "δικεφάλου του Βορρά" και του Ολυμπιακού μίλησαν ο πρώην "ερυθρόλευκος", αλλά και ο Αλέξης Αλεξίου, που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, στην εκπομπή του Metropolis 95.5  και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στη Σέντρα".

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Το σημερινό θα είναι πιο χαλαρό καθώς ο Ολυμπιακός έχει τη φιέστα του. Ο τελικός θα είναι διαφορετικός. Ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει το σύστημα, ο Μαρτίνς δοκίμασε και αυτός τρεις πίσω. Ο Ολυμπιακός έχει τα περιθώρια να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες".

Για ΠΑΟΚ: "Πρέπει να οργανωθεί και να χτυπά το πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξει level. Να υπάρξει σοβαρότητα και οργάνωση ώστε να φτιαχτεί η ομάδα", είπε ο Αλέξης Αλεξίου.

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Πάντα λέει το παιχνίδι καθώς μιλάμε για γόητρο. Το Κύπελλο είναι άλλο θέμα. Δεν θα έχουν την πίεση σήμερα. Ο Ολυμπιακός θα βάλει τους παίκτες που θα παίξουν στον τελικό γιατί δεν είναι καλό να τους αφήσει χωρίς ματς για 10 μέρες. Και οι δυο θα γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω και θα παίξουν στον τελικό με ένα σέντερ μπακ και ένα λίμπερο για να μην δέχονται εύκολα γκολ".

Για ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που πρέπει. Υπάρχουν πολλά λαμόγια εκεί μέσα. Όταν υπάρχει πρόεδρος δεν κοιτάμε να τον δαγκώσουμε αλλά να τον έχουμε και σήμερα και αύριο. Ο ΠΑΟΚ υστερεί στην οργάνωση. Δεν γίνεται από τις 10 μεταγραφές να παίζει η μία", είπε ο Νίκος Βαμβακούλας για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags