Facebook Pixel Γιώργος Τζαβέλλας - Εθνική Ελλάδας: Απίστευτη εξέλιξη με Τζαβέλλα - Δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος - Γυρίζει σε ελληνική ομάδα;
| 2021-05-20 17:18:00

Απίστευτη εξέλιξη με Τζαβέλλα - Δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος - Γυρίζει σε ελληνική ομάδα;

Απίστευτη εξέλιξη με Τζαβέλλα - Δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος - Γυρίζει σε ελληνική ομάδα;

Ο Έλληνας άσος έκανε μία τρομερή σεζόν στην Τουρκία και όπως είναι λογικό, αποθεώνεται από τους γείτονες. Ποιες οι σκέψεις του για την επόμενη χρονιά και το σενάριο επιστροφή του στη Superleague.

Γιώργος Τζαβέλλας - Εθνική Ελλάδας: Έχει βρει την υγεία του ο Τζαβέλλας! Ένας από τους παίκτες που είχαν ακούσει πολλά στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, κυρίως επειδή είναι ένα άτομο που δεν έχει μάθει να δέχεται αλόγιστα κάποιες καταστάσεις.

Κάτι που άλλοτε βγαίνει θετικά για τον ίδιο και άλλοτε αρνητικά. Πάντως, το δεδομένο είναι ότι έχει βρει την αγωνιστική του Ιθάκη στην Τουρκία και όσοι αναρωτιούνται για το εάν σκοπεύει να επαναπατριστεί μάλλον αυτό θα αργήσει να συμβεί.



Εξάλλου, ο ίδιος τη φετινή χρονιά μέτρησε με την Αλάνιασπορ 38 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, κοινώς ήταν αναντικατάστατος και ο ηγέτης της τουρκικής ομάδας. Εάν βάλουμε και στην εξίσωση το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 στην Αλάνια, όλα δείχνουν πως θα το εξαντλήσει μέχρι... τελευταίας ημέρας.

Και γιατί να μην το κάνει αυτό όταν μέσα σε 4.5 χρόνια έχει φορέσει την φανέλα της Αλάνια 140 φορές, ενώ πλέον είναι και αρχηγός της;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags