ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Το όνομά του φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, ως υποψήφιος για να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου, και το sportdog έψαξε και έμαθε όσα περισσότερα μπορούσε για τη θητεία του στην Αλ Ιτιχάντ.

"Πολύ κακή εικόνα - Ήταν εκτός ομάδας - Έχει κακή ψυχολογία"

"Η εικόνα του είναι πολύ κακή. Σε κάποια παιχνίδια φέτος δεν ξεκίνησε ούτε καν βασικός. Πέρσι στο δεύτερο μισό τής περιόδου ήταν εκτός ομάδας, στη θέση του έπαιζε ο Μπονί και δεν ήταν δηλωμένος στο δεύτερο μισό της σεζόν. Φέτος είχε ξεκινήσει καλά στα πρώτα παιχνίδια, αλλά μετά συνέχισε την κάκιστη πορεία του. Έβαλε ένα ωραίο γκολ στον προτελευταίο αγώνα, αλλά χθες ήταν αμακράριστος και έστειλε άουτ την μπάλα σε κενή εστία, αν και η πάσα ήταν πάρε-βάλε. Αυτό δείχνει ότι έχει κακή ψυχολογία", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Δημήτρης Σιώρης, δημοσιογράφος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ασιατικό ποδόσφαιρο.

"Δεν έχει τρεξίματα-έκρηξη - Θα επιστρέψει ως ήρωας στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο"

Πώς είναι η αγωνιστική του κατάσταση, τα τρεξίματά του κ.λπ;

"Δεν έχει τρεξίματα, δεν έχει έκρηξη, παράδειγμα βγήκε σε αντεπίθεση με την μπάλα στα πόδια και δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει. Για αυτό και πήγε στα πλάγια, ώστε να περιμένει βοήθεια από συμπαίκτες. Κι όλα αυτά στον αγώνα με την ουραγό Αλ Αΐν, όχι σε κάποια σούπερ ανταγωνιστικό παιχνίδι".

Θεωρείς ότι μπορεί να γίνει ο Πρίγιοβιτς που θυμόμαστε, αν επιστρέψει στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ;

"Θα επιστρέψει ως ήρωας, αλλά στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα έπαιζαν όλοι για εκείνον. Πιστεύω ότι δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα, όπως και για τον Καρλίτος πίστευα με βάση την εικόνα του ότι δεν θα πετύχει στον Παναθηναϊκό και δικαιώθηκα. Παίκτης που έπαιζε εκεί και επέστρεψε σε καλύτερη κατάσταση, είναι μόνο ο Βραζιλιάνος Έβερτον Ριμπέιρο. Αλλά αυτός είχε κοστίσει 15 εκατ. ευρώ στην Αλ Αχλί. Οι περισσότεροι που φεύγουν από το πρωτάθλημα, είναι γιατί δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τους καλούς τους κρατάνε, δεν τους αφήνουν να φύγουν".

"Δεν μπορεί να ξεχωρίσει - Δεν θα επέστρεφε ο Λουτσέσκου αν... - Τον αφήνει ελεύθερο η Αλ Ιτιχάντ"

Στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ είχε 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες - Πιστεύεις ότι αν επιστρέψει μπορεί να ξεχωρίσει στην επιθετική γραμμή, να κάνει τη διαφορά;

"Στην κατάσταση που είναι, όχι. Εδώ δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τους Άραβες, που έχουν σοφτ κορμιά, θα τα καταφέρει εδώ; Δεν το νομίζω. Συν ότι θα πρέπει να παίζει όλη η ομάδα για αυτόν. Μα κι ο Λουτσέσκου δεν θα ερχόταν ποτέ πίσω. Αν δεν είχε απολυθεί από την Αλ Χιλάλ, ακόμα θα ήταν εκεί".

Τέλος, θέλω να μου πεις για τα χρήματα που θεωρείς ότι χρειάζονται για την απόκτησή του ή αν μπορεί ο Δικέφαλος να τον πάρει δωρεάν.

"Μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα του, αυτή είναι η τακτική τους για να απαλλαγούν από τα βαριά συμβόλαια που έχουν. Δε νομίζω να κοιτάξει να πάρει κάτι, να τον πουλήσει δηλαδή, γιατί λαμβάνει 4,5 εκατ. ευρώ και θέλουν να απαλλαγούν από αυτά. Αλλά η Αλ Ιτιχάντ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μετά από ήττα έκλεισε Λουτσέσκου - "Νίκη" έναντι Μελισσανίδη - 5 top μεταγραφές - "Φεύγει ο Μαρτίνς"