Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Τζαβέλλας: Το όνομά του "παίζει" για τους Πειραιώτες
| 2021-06-08 08:24:00

Βούιξε η πιάτσα! Τεράστια επιβεβαίωση sportdog.gr για Τζαβέλλα-Ολυμπιακό - Πρωτοσέλιδο στη LiveSport

Sportdog Team
Βούιξε η πιάτσα! Τεράστια επιβεβαίωση sportdog.gr για Τζαβέλλα-Ολυμπιακό - Πρωτοσέλιδο στη LiveSport

Μόλις χθες γράφαμε, στο θέμα με τίτλο "Ανατροπή με Τζαβέλλα, "κερδίζει πόντους" στον Ολυμπιακό - "Ναι" Μαρινάκη - Οι διαφορές με ΑΕΚ-ΠΑΟ", ότι... "Ο Γιώργος Τζαβέλας όμως, παίζει και για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα υπάρχουν και απόψεις που λένε πως στους "ερυθρόλευκους" θα είναι πιο συμβατός..."

Ολυμπιακός - Γιώργος Τζαβέλλας: Το όνομά του "παίζει" για τους Πειραιώτες, όπως έχετε διαβάσει στο sportdog από χθες!

Μόλις χθες έγραφε ο Ευάγγελος Μίχος εδώ, στη στήλη του στο sportdog, στο θέμα με τίτλο "Ανατροπή με Τζαβέλλα, "κερδίζει πόντους" στον Ολυμπιακό - "Ναι" Μαρινάκη - Οι διαφορές με ΑΕΚ-ΠΑΟ", ότι... "Ο Γιώργος Τζαβέλας όμως, παίζει και για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα υπάρχουν και απόψεις που λένε πως στους "ερυθρόλευκους" θα είναι πιο συμβατός..."

Σε άλλο σημείο, συμπληρώνε: "Ο Τζαβέλας, λοιπόν, στον Ολυμπιακό έχει την εκτίμηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι μόνο αυτού. Όπως βέβαια υπάρχουν και πρόσωπα που αντιδρούν στο ενδεχόμενο αποκτησής του (για να τα λέμε όλα). Μετά όμως και τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας, κόντρα σε Βέλγιο και Νορβηγία, παίζοντας με την ιδια επιτυχία τόσο σε αμυνα τεσσάρων, όσο και με τριών στόπερ, η υποψηφιότητα Τζαβέλα φέρεται πως έχει κερδίσει πόντους και ανεβαίνει. Κι ας μην γράφεται τίποτα, την ίδια ώρα που διαβάζουμε για Σιόβα, Πεδράο και Μπενατία!".

Τέλος, ανέφερε: "Όλα αυτά είναι τα συν της υποψηφιότητας Τζαβέλα για τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον όταν και την νέα σεζόν αναμένεται να βλέπουμε συχνά το 3-4-3 απο τον Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο κόουτς βέβαια να έχει τον τελευταίο λόγο για την προσθήκη Τζαβέλα στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Στο δια ταύτα η υπόθεση Τζαβέλα θα τραβήξει ακόμη και είναι ανοικτή και για τις τρεις ομάδες της ελληνικής Big 4".

Το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής Live Sport είναι η καλύτερη επιβεβαίωση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags