Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μια ανάσα από το λιμάνι εξτρέμ ολκής - "Χτύπημα" που θα προκαλέσει χαμό - Τι "παίζει" με Τζαβέλλα!
| 2021-06-08 08:45:00

Μια ανάσα από το λιμάνι εξτρέμ ολκής - "Χτύπημα" που θα προκαλέσει χαμό - Τι "παίζει" με Τζαβέλλα!

Sportdog Team
Μια ανάσα από το λιμάνι εξτρέμ ολκής - "Χτύπημα" που θα προκαλέσει χαμό - Τι "παίζει" με Τζαβέλλα!

Έτοιμος να "κλείσει" μία πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς φαίνεται πως έχει προχωρήσει αρκετά μια περίπτωση εξτρέμ που θα προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Ολυμπιακός: Πιο κοντά στην μεταγραφή του στο λιμάνι φέρεται να βρίσκεται ο Ντελ Καστίγιο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", ο 25χρονος Γάλλος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο μεταγραφικό "χτύπημα" του Ολυμπιακού, παρότι ακόμα υπάρχει οικονομική διαφορά με τη Ρεν.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και υπάρχει αισιοδοξία πως η διαφορά που υπάρχει θα γεφυρωθεί για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ. Ο Ντελ Καστίγιο, διεθνής με την U21 της Γαλλίας, με ύψος 1,72, σαφώς και γνωρίζει για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και μάλιστα βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο εξακολουθούν να βρίσκονται τα ονόματα των Εντάο, Ενκουντού, Ονιεκούρου, Νέλσον και Γκρενιέ, ενώ δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει θέμα με Τζαβέλλα στους Ερυθρόλευκους.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags