Facebook Pixel ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Σκάει" μεταγραφάρα - Πότε η ανακοίνωση, ποιος... τελείωσε!
| 2021-06-29 22:56:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Σκάει" μεταγραφάρα - Πότε η ανακοίνωση, ποιος... τελείωσε!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Σκάει" μεταγραφάρα -  Πότε η ανακοίνωση, ποιος... τελείωσε!

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία κίνηση βρίσκονται οι Κιτρινόμαυροι. Εξέλιξη που φέρνει κορυφαίο παίκτη... αγκαλιά με την Ένωση και προσφέρει ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό "όπλο" στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Προ των πυλών της ΑΕΚ είναι η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλάνιασπορ απέστειλε στην Ένωση τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πλέον απομένουν τα τυπικά για να σφραγιστεί η συμφωνία.

Ο Έλληνας στόπερ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Δικεφάλου, με την απόκτησή του να ανακοινώνεται κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (30/6).Μετά την ανακοίνωση ο Τζαβέλλας θα πετάξει για Ολλανδία προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αποκτά τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, έχοντας καταβάλλει στην Αλάνιασπορ το ποσό που πρόβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης, δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Τζαβέλλας μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν να επικοινωνήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που περίμενε να του μιλήσει και να του εξηγήσει ποσο πολύ ήθελε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Παράλληλα, στην Ένωση "έσκασε" και μια αποχώρηση, καθώς όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το Sportdog, οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν σε συμφωνία με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς για τη λύση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags