Facebook Pixel Euro 2020: Νέα απόφαση της UEFA για ημιτελικούς και τελικό του Euro - Τι γίνεται με τον κόσμο στις εξέδρες;
| 2021-07-04 22:07:00

Νέα απόφαση της UEFA για ημιτελικούς και τελικό του Euro - Τι γίνεται με τον κόσμο στις εξέδρες;

Sportdog Team
Νέα απόφαση της UEFA για ημιτελικούς και τελικό του Euro - Τι γίνεται με τον κόσμο στις εξέδρες;

Η επέλαση της Μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού στην Ευρώπη δημιουργεί νέα προβλήματα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που καλείται να βρει λύσεις την... τελευταία στιγμή ώστε να μην τιναχτεί στον... αέρα η διοργάνωση λίγο πριν την ολοκλήρωσή της

Euro 2020: Χωρίς κόσμο από Δανία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός στης διοργάνωσης, μιας και η έξαρση των μεταλλάξεων του κορωνοϊού έχει βάλει στο Λονδίνο πολλούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Συγκεκριμένα, για να περιοριστεί η πανδημία, όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο θα πρέπει να είναι 10 μέρες σε καραντίνα, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος φίλος των τριών χωρών ήθελε να δει από κοντά την τελική φάση του τουρνουά θα έπρεπε να... βρίσκεται ήδη στη Βρετανία.

Έτσι στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν αυθημερόν και με ειδικά μέτρα ασφαλείας πάνω από 1000 αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι ώστε να παρακολουθήσουν τους τελευταίους αγώνες του Euro 2020, μιας και έχει συμφωνηθεί καθεστώς εξαίρεσης από τους περιορισμούς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags