ΠΑΟΚ - Κάρολ Σφιντέρσκι: Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω των εμφανίσεών του, ο Πολωνός τράβηξε πάνω του τα... βλέμματα αρκετών ομάδων, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά είχε διαφορετική άποψη. Μάλιστα, όπως τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη, Μάριους Πιεκάρσκι, οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν πρόταση από την Κίνα, δείχνοντας ότι ποδοσφαιριστής δεν πωλείται, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δύσκολα θα πάρει άλλον επιθετικό στην ομάδα.

"Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει βούληση να τον πουλήσει. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου για μεταγραφή. Θα πρέπει να πληρωθεί 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται.

Ο προπονητής, που τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, έφερε τον Κάρολ πριν από 2,5 χρόνια. Τώρα ελπίζει να βασιστεί πάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν. Γιατί να μην επεκτείνουμε το συμβόλαιο εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέμε ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να μπει όρος για να μείνει η πόρτα ανοιχτή. 

Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και δεν είναι τρελός για τη μεταγραφή. Όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στις κερκίδες, θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα δεν είναι σαν τα μεγάλα από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά είναι καλά γι' αυτόν. Σκοράρει τακτικά γκολ, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζει καλά στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος για μεταγραφή", είπε για το μέλλον του Κάρολ Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ ο Μάριους Πιεκάρσκι.