ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Μετά την πώληση του Νεντελτσεάρου στην Κροτόνε η Ένωση έχει βγει και πάλι στην αγορά ώστε να αποκτήσει στόπερ, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να έχουν ήδη βρει τον βασικό στόχο.

Ο λόγος για τον Βόσνιο, που μπήκε στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, δεν υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα και ο ίδιος προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ. Βέβαια από τους Κιτρνόμαυρους φαίνεται ότι δεν θέλουν να εμπλακούν σε διαπραγματεύσεις με τους Βέλγους και περιμένουν να δουν πως θα προχωρήσει το θέμα ανάμεσα στον παίκτη και το σύλλογό του.Παρόλα αυτά ο Βόσνιος μπορεί να είναι βασικός στόχος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Ένωση δεν έχει κι άλλους παίκτες στην λίστα, όμως ο πρώην παίκτης της ομάδας είναι πιο ψηλά για πολλούς λόγους.

Το μεγάλο πρόβλημα του Μιλόγεβιτς είναι ότι ο μόνος 100% έτοιμος ακούει στο όνομα Γιώργος Τζαβέλλας, μιας και ο Σβάρνας αρχίζει τώρα να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς από τον τραυματισμό του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ενώ ο Μήτογλου ήταν άτυχος χάνοντας αρκετό μέρος της προετοιμασίας και σιγά σιγά προσπαθεί να καλύψει το έδαφος. Αν σκεφτούμε ότι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ο αντίπαλος θα είναι σίγουρα πιο δυνατός από την Βελέζ, τότε οι πάντες στην ΑΕΚ καταλαβαίνουν ότι η απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες ή άλλου στόπερ είναι θέμα ζωτικής σημασίας και πρέπει να γίνει άμεσα.