Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Έτσι έφτιαξε τον Τζόλη ο Φάρκε και έβγαλε... μάτια - Αυτό είναι το μυστικό της επικοινωνίας τους
| 2021-08-26 20:22:00

Έτσι έφτιαξε τον Τζόλη ο Φάρκε και έβγαλε... μάτια - Αυτό είναι το μυστικό της επικοινωνίας τους

Sportdog Team
Έτσι έφτιαξε τον Τζόλη ο Φάρκε και έβγαλε... μάτια - Αυτό είναι το μυστικό της επικοινωνίας τους

Ο νεαρός εξτρέμ της Νόριτς πραγματοποίησε εκπληκτικό ντεμπούτο έχοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στον αγώνα με την Μπόρνμουθ για το Carabao Cup.

Χρήστος Τζόλης: Ο προπονητής, όπως λένε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι πρωτίστως καλός ψυχολόγος και να διαχειρίζεται το έμψυχο δυναμικό με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να παίρνει το 100%. 

Ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε έχοντας εργαστεί στη β' ομάδα της Ντόρτμουντ, γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζει τους νεαρούς παίκτες, που έχουν τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία πολλές φορές για να δείξουν τις ικανότητές τους στον αγωνιστικό χώρο. Στην περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, ο Γερμανός προπονητής αποφάσισε να διαχειριστεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον 19χρονο εξτρέμ, που με τα 11 εκατομμύρια που κατέβαλε η διοίκηση των «καναρινιών» για να τον αγοράσει, προχώρησε σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία του συλλόγου.

Πώς «έφτιαξε» λοιπόν ο Φάρκε τον Τζόλη; Καταρχάς, με τη δήλωση στην οποία προέβη λίγες μέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο του. «Ο Τζόλης μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στον κόσμο», είπε και φυσικά έφτιαξε την ψυχολογία του παίκτη του. Τον οποίο πάντως δε χρησιμοποίησε στα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας πως αν τον ρίξει στα παιχνίδια αυτά ανέτοιμο, ίσως ήταν κάτι που θα επηρέαζε αρνητικά την ψυχολογία του.

Τον έριξε στη μάχη στο ματς που έπρεπε, για το Λιγκ Καπ με έναν υποδεέστερο αντίπαλο, ώστε να έχει τη δυνατότητα να δείξει τις δυνατότητές του και να πάρει την ψυχολογία που ήθελε. Και έκανε όργια... Παράλληλα, το μυστικό της επικοινωνίας τους είναι ότι μπορούν να συνεννοούνται και στη γερμανική γλώσσα, την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ο Χρήστος από την παρουσία του στη Γερμανία όταν ήταν έφηβος (έπαιξε σε ομάδα της Φρανκφούρτης για ενάμιση χρόνο 14,15 ετών, πριν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ). 

Ο Φάρκε έχει από κοντά τον Τζόλη, βλέπει ότι μπορεί να δώσει πολλά στο σύλλογο και πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα τον ξεκινήσει στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λέστερ, μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση της περασμένης Τρίτης ή αν θα τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή. 

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags