Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Τελειωνει" Φαν'τ Σχιπ ο Ζαγοράκης - Έλληνας το πρώτο όνομα για διάδοχος - Ήταν σε ομάδα του Big4
| 2021-09-06 12:48:00

"Τελειωνει" Φαν'τ Σχιπ ο Ζαγοράκης - Έλληνας το πρώτο όνομα για διάδοχος - Ήταν σε ομάδα του Big4

Sportdog Team
"Τελειωνει" Φαν'τ Σχιπ ο Ζαγοράκης - Έλληνας το πρώτο όνομα για διάδοχος - Ήταν σε ομάδα του Big4

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην Εθνική ομάδα, ύστερα από την καταδικαστική -για την πρόκριση στο Μουντιάλ- ισοπαλία με το Κόσοβο. Σε δύσκολη θέση ο Τζον Φαν'τ Σχιπ, ποιο όνομα ακούγεται για διάδοχος.

Εθνική Ελλάδας: Το 1-1 με το Κόσοβο, σε συνδυασμό με την τραγική εικόνα που παρουσίασε το σύνολο του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην Πρίστινα, ήταν η σταγόνα, η οποία θα ξεχειλίσει το ποτήρι για την παρουσία του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού στον "γαλανόλευκο" πάγκο.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαίδης μέσα από το Metropolis 95.5, ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει πάρει ήδη την απόφαση να αντικαταστήσει τον 57 προπονητή και μάλιστα φέρεται να έχει βρει και στον αντικαταστάτη του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ήταν ικανοποιημένος εξ αρχής με τον Ολλανδό και αφού οι μέτριες εμφανίσεις συνεχίζονται και η Εθνική δεν μπορεί να προλάβει επί της ουσίας την πρόκριση στο Μουντιάλ, δεν έχει και λόγο να περιμένει περισσότερο.

Θεωρείται λοιπόν θέμα χρόνου η αντικατάσταση του Φαν’τ Σιπ και ήδη ακούγεται το όνομα του Γιώργου Δώνη τον οποίο εκτιμάει ο Ζαγοράκης αλλά είναι δεδομένο ότι θα πέσουν στο τραπέζι και άλλα ονόματα προπονητών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags