Facebook Pixel Άκης Μάντζιος - Άρης: Αυτή ήταν η αιτία που δεν κέρδισε ο Άρης - Η αντίδραση Μάντζιου - "Ξεκινήσαμε νωθρά..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-13 21:50:00

Αυτή ήταν η αιτία που δεν κέρδισε ο Άρης - Η αντίδραση Μάντζιου - "Ξεκινήσαμε νωθρά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή ήταν η αιτία που δεν κέρδισε ο Άρης - Η αντίδραση Μάντζιου - "Ξεκινήσαμε νωθρά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε μετά το τέλος του αγώνα των Κίτρινων με τον ΟΦΗ ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας, όπου και αναφέρθηκε στην αιτία που οι παίκτες του δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με τους Κρητικούς.

Άκης Μάντζιος - Άρης: Με... γκέλα ξεκίνησαν οι Κίτρινοι το φετινό πρωτάθλημα, μιας και δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον ΟΦΗ στο "Κλ. Βικελίδης" και Έλληνας τεχνικός της ομάδας έδωσε την δική του εξήγηση για τον λόγο της ισοπαλίας, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

"Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη, είχαμε υπομονή ξέροντας ότι ο αντίπαλος θα αμυνθεί χαμηλά, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Είναι πρώτη αγωνιστική, οι πρεμιέρες κρύβουν και το άγχος της νίκης, δημιουργήσαμε ωστόσο ευκαιρίες".

Για το τι έλειψε σήμερα από την ομάδα του: "Το γκολ, να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα έχει πλάνο, οργάνωση στο παιχνίδι, δεν κάναμε το γκολ προχωράμε, υπάρχει πολύς δρόμος στο Πρωτάθλημα", είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ Άρης, Άκης Μάντζιος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags