Facebook Pixel ΑΕΚ: "Είχαν καλύτερο από τον Τσούμπερ; - Παίκτης... φόβητρο για Μάνταλο - Αυτό μου είπε ο Μελισσανίδης"
| 2021-09-14 15:55:00

"Είχαν καλύτερο από τον Τσούμπερ; - Παίκτης... φόβητρο για Μάνταλο - Αυτό μου είπε ο Μελισσανίδης"

του Γιώργου Κτενά
"Είχαν καλύτερο από τον Τσούμπερ; - Παίκτης... φόβητρο για Μάνταλο - Αυτό μου είπε ο Μελισσανίδης"

"Γι' αυτό είχε περισσότερο κόσμο η ΑΕΚ από Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ". Συνέντευξη με φοβερές ατάκες από τον Διονύση Αβούρη στο Sportdog.gr για την... νέα ομάδα της Ένωσης, τα θετικά στοιχεια της πρεμιέρας και το πρόβλημα που εντόπισε, αλλά και μία αποκάλυψη για όσα του είπε πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
 

ΑΕΚ: Στο γεγονός ότι οι οπαδοί τής ομάδας ζεστάθηκαν με την εμφάνιση εναντίον του Ιωνικού, αλλά και από τις απώλειες που είχαν εντός έδρας οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Διονύσης Αβούρης.

Ο ιστορικός διευθυντής τής εφημερίδας Ώρας για Σπορ, που πλέον παρακολουθεί την Ένωση ως απλός φίλαθλος, σχολίασε ακόμα την εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση του Τσούμπερ, τον Άμραμπατ, ενώ αποκάλυψε και προσωπική συνομιλία του με τον Μελισσανίδη για την ομάδα.

 

"Ζεστάθηκαν οι ΑΕΚτζήδες με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Περισσότεροι οπαδοί από το ο,τι στο Καραϊσκάκη"

 

"Ο κόσμος έφυγε ζεστός από το γήπεδο γιατί είδαν μια άλλη ΑΕΚ σε σχέση με εκείνη που είδαμε με τη Βελέζ. Αλλά και γιατί είδαν να χάνουν βαθμούς ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και κατάλαβαν ότι και η ομάδα τους μπορεί να κάνει κάτι φέτος. Είναι τυχαίο που υπήρχαν περισσότεροι οπαδοί στο παιχνίδι της ΑΕΚ από ο,τι σε εκείνο του Ολυμπιακού; Χωρίς να κάνει τέλεια εμφάνιση έδωσε υποσχέσεις επειδή έχει πληθώρα παικτών που μπορεί να αλλάζουν και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για βελτίωση", όπως ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Δ. Αβούρης, και στη συνέχεια πρόσθεσε;

 

"Ως ομάδα ήταν καλύτερη από ο,τι την γνωρίσαμε με την παλιά μορφή της, την περσινή, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Ιωνικός ήταν κατώτερη ομάδα και έπαιξε με 10 παίκτες. Η Ένωση ήταν καλή ομάδα και δεδομένου ότι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο στο μέλλον δεν ξέρω αν χτυπάει πρωτάθλημα, αλλά θα πάει σαφώς καλύτερα από πέρσι και μπορεί να είναι με συνέπεια μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος".


 

"Απορώ για τον Τσούμπερ - Αυτός θα πάρει τα πάνω του φέτος" - Ατάκα για Βράνιες

 

Υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα που ξεχώρισαν.

 

"Οι τρεις σκόρερ ήταν σίγουρα πολύ καλοί. Ο Τσούμπερ ξεχώρισε πολύ, απορώ πώς τον άφησαν να φύγει από την Άϊντραχτ να φύγει! Έχουν καλύτερο από αυτόν δηλαδή; Η ΑΕΚ θα δώσει αμέσως τα λεφτά της οψιόν για να τον αποκτήσει. Εφόσον με δύο προπονήσεις μπαίνει στην ομάδα με αυτή την εμφάνιση, υποθέτω ότι όσο περνάει ο καιρός θα πάει ακόμα καλύτερα. Και οι άλλοι που πήρε είναι από καλό χαρμάνι".

 

Πώς είδατε τον Άμραμπατ, που επίσης φάνηκε να ενθουσιάζει με την απόδοσή του τους οπαδούς της ομάδας;

 

"Καλός παίκτης, έμπειρος, γρήγορος, δυνατός, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Και ο Βράνιες που γύρισε στην ομάδα είναι πολύ καλός - Άλλωστε δεν αμφισβητείται ως παίκτης αλλά ως χαρακτήρας. Ο Σιμάνσκι και λόγω Πολωνίας μπορεί να πάρει τα πάνω του. Η ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση έδειξε ότι έχει κορμό πάνω από 20 παίκτες που μπορούν να εναλλάσσονται στην 11άδα και δεν θα έχουν διαφορά".

 

"Σπουδαίο εργαλείο ο Λε Ταλέκ - Πρόβλημα με τον Χατζισαφί η ΑΕΚ - Καλύτερος ο Καρίμ από Αραούχο"

 

Τι άλλο ξεχωρίσατε από το χθεσινό παιχνίδι;

 

"Στην άμυνα είχε προβλήματα, ειδικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Χατζισαφί, είχε προβλήματα. Για τους άλλους δεν ανησυχώ, θα πάνε καλά. Σπουδαίο εργαλείο, επίσης, είναι ο Λε Ταλέκ. Ενώ υπάρχει και ο Σιμόες εκεί. Για κάθε θέση έχει δύο και τρεις λύσεις, πλην της αριστερής πλευράς της άμυνας".

 

Πώς βλέπετε τον Αραούχο που ναι μεν είναι μέσα στις φάσεις, αλλά δεν σκοράρει;

 

"Αυτό είναι όντως πρόβλημα, ούτε στα φιλικά είχε βάλει γκολ. Κακώς τον λογίζουν ως φορ, εμείς τον μάθαμε ως αριστερό, κατά συνθήκη έπαιζε φορ αλλά δεν είναι φορ. Θεωρώ ότι ο Ανσαριφάρντ είναι καλύτερος ως φορ, αριστερά μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Ως φορ δεν τον βλέπω".

 

"Φόβητρο για τον Μάνταλο - Τι μου είχε πει ο Μελισσανίδης - Του χρόνου θα χτυπήσει πρωτάθλημα"

 

Και ο Μάνταλος πήγε καλά με τον Ιωνικό, ίσως για πρώτη φορά δεν είναι στραμμένα πάνω του τα βλέμματα και δεν υπάρχει πίεση.

 

"Καλά πήγε ο Μάνταλος παρότι του έβαλαν τον Γέφτιτς στην ομάδα, που μπορεί να γίνει αντι-Μάνταλος. Είναι φόβητρο για τον Μάνταλο δηλαδή, αλλά αυτό ίσως τον βοηθήσει για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα όπως παλιότερα. Η ΑΕΚ μια ζωή είχε μόνο τον Μάνταλο, τώρα υπάρχει και εναλλακτική και αυτό θα βοηθήσει".

 

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη;

 

"Το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει ξανά, μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ, είχαμε πει ότι η ΑΕΚ ήθελε έξι 11αδάτους. Η ομάδα πήρε πάνω από δέκα 11αδάτους. Αυτό σημαίνει ότι ο Μελισανίδης έκρινε ότι από φέτος έπρεπε να βάλει τις βάσεις για την ομάδα του επόμενου χρόνου. Γιατί μου είχε πει, σε ιδιωτική μας συνομιλία, ότι θα πρέπει να τον κρίνουμε όταν μπει η ομάδα στο δικό της γήπεδο. Ίσως φέτος έκρινε ότι έπρεπε να βάλει από τώρα τις βάσεις ωστε του χρόνου να χτυπήσει το πρωτάθλημα η ομάδα στο δικό της γήπεδο".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά ΠΑΟΚτσήδες "κατηγορούν" Ιβάν - Μπερδεμένος Μαρτίνς, δύο μεταγραφές 11άδας η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags