Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: "Αρπαγή" Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό - Του έδιναν... τρελά λεφτά Ατζούν και ΑΝΤ1 (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-20 13:26:00

"Αρπαγή" Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό - Του έδιναν... τρελά λεφτά Ατζούν και ΑΝΤ1 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Αρπαγή" Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό - Του έδιναν... τρελά λεφτά Ατζούν και ΑΝΤ1 (ΦΩΤΟ)

Ήταν έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που δεν θα είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όμως έγινε το απόλυτο... κόλπο γκρόσο!
 

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Προβλέπω να γίνεται πόλεμος ανάμεσα σε Survivor και Φάρμα. Θέλουν τους ίδιους celebrities με αποτέλεσμα να έχουμε… σφαγή προς τέρψιν φυσικά των επώνυμων. Οι οποίοι βλέπουν να στήνεται πλειστηριασμός γύρω από τη συμμετοχή τους σε κάποιο από τα παραπάνω ριάλιτι.

Τελευταίο παράδειγμα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Τον οποίο αρχικά προσέγγισε η Φάρμα για να μπει σφήνα πριν από λίγες ημέρες ο Ατζούν προκειμένου να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σταμάτης πάντως ακόμη δεν έχει δώσει την οριστικά απάντησή του. Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτή τελικά θα είναι αρνητική και στους δύο.

Μάχη έγινε και για τον Γιώργο Ανατολάκη. Ο Ατζούν τον ήθελε σαν τρελός, το ίδιο και ο ΑΝΤ1 για τη Φάρμα θέλοντας να ποντάρουν στον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά του τελευταία.

Τελικά μάλλον τους πρόλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τον προσέλαβε στον Ολυμπιακό Β. Οπότε το όνειρο για να συμμετάσχει σε ριάλιτι ξεθωριάζει πολύ.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags