Facebook Pixel Την έκανε ο... "Κάνιο"
| 2011-12-03 21:23:00

Την έκανε ο... "Κάνιο"

Την έκανε ο... "Κάνιο"

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο ματς με τον Παναιτωλικό και πλέον η συμμετοχή του στον "τελικό" με την Άρσεναλ την Τρίτη δεν είναι και τόσο σίγουρη...

Φοβερό είναι αυτό που συμβαίνει με τον Ιμπαγάσα. Κλάταρε πάλι. Με το που επέστρεψε από θεραπεία που έκανε τόσο καιρό, ξανά τα ίδια και, λογικά, θα είναι εκτός με Άρσεναλ. Ούτε 40’ άντεξε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Μπορεί ο Ιμπαγάσα να είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από πέρυσι, όμως φέτος έχει καταταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον παίκτη που βλέπαμε την περασμένη σεζόν και που έβγαζε μάτια με την απόδοσή του. Ούτε όλα γίνεται να φορτώνονται στην ηλικία του. Δεν μεσολάβησε δα και μεγάλο διάστημα από τον περασμένο Απρίλιο. Ήδη, δηλαδή, από την προετοιμασία παιδεύεται ο Ιμπαγάσα. Πριν καν δώσει επίσημο ματς.

Με τα σενάρια για αντι-Ιμπαγάσα τον Γενάρη να φουντώνουν, ο εξαιρετικός αυτός παίκτης βρίσκεται συνέχεια αντιμέτωπος με προβλήματα, ενώ ο τραυματισμός του δεν ήταν καθόλου απλός τελικά, όπως αρχικά λέγανε στο λιμάνι.

Θυμηθείτε τι έγραφε ο σκύλος πριν μόλις μερικές μέρες για τον Ιμπαγάσα, όταν κάναμε… ανασκόπηση σε όλο το φετινό του ιατρικό ιστορικό.

Τι τρέχει με Ιμπαγάσα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags