Facebook Pixel Αντόνιο Τσόλακ: Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τσόλακ και Μάλμε - Ποια η στάση του ΠΑΟΚ
| 2021-12-02 19:15:00

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τσόλακ και Μάλμε - Ποια η στάση του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τσόλακ και Μάλμε - Ποια η στάση του ΠΑΟΚ

Μπορεί μέχρι τώρα να ήταν σχεδόν... σίγουρο πως ο Κροάτης θα συνεχίσει να είναι παίκτης της σουηδικής ομάδας, μιας και η Μάλμε θα πλήρωνε την ρήτρα του, όμως φαίνεται ότι άλλαξαν τα δεδομένα.

Αντόνιο Τσόλακ: Ο δανεισμός του Κροάτη επιθετικού στην Μάλμε ολοκληρώνεται τέλος Δεκεμβρίου κάτι που σημαίνει πως απομένουν δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα στο Champions League με την Γιουβέντους, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας. 

«Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με την Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Βέβαια ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε έριξε νέα... βόμβα λέγοντας πως μπορεί να υπάρξει εκ νέου δανεισμός.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτό. Όλοι θέλουμε να μείνει εδώ μόνιμα. Αν όμως δεν μπορεί να γίνει αυτό τότε θα πρέπει να βρούμε μια άλλη λύση. Το σημείο αφετηρίας είναι ότι πραγματικά όλες οι πλευρές θέλουμε το ίδιος πράγματα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό», είπε για την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags