Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ ανατροπή με Τσόλακ - Τα πάντα στα χέρια του Ραζβάν - Ανοιχτό να μείνει στην Τούμπα
| 2021-12-14 17:04:00

Σούπερ ανατροπή με Τσόλακ - Τα πάντα στα χέρια του Ραζβάν - Ανοιχτό να μείνει στην Τούμπα

Sportdog Team
Σούπερ ανατροπή με Τσόλακ - Τα πάντα στα χέρια του Ραζβάν - Ανοιχτό να μείνει στην Τούμπα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απέφυγε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Λαμία να απαντήσει σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τα μεταγραφικά θέματα και την προοπτική της επιστροφής για τους Ζαμπά και Τσόλακ.

ΠΑΟΚ: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απέφυγε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Λαμία να απαντήσει σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τα μεταγραφικά θέματα και την προοπτική της επιστροφής για τους Ζαμπά και Τσόλακ.

Εστίασε, συνειδητά προφανώς, στην βελτίωση της εικόνας της ομάδας και στην αναγκαιότητα για νέα θετικά αποτελέσματα. Πάντως είναι γεγονός πως ο Ζαμπά θα βρίσκεται έως το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε προϊδεάσει η “Μ”, ενώ για τον Τσόλακ παρά τις διαπραγματεύσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα με άλλα κλαμπ, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. 

Ο Κροάτης φορ που βοήθησε την Μάλμε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Σουηδίας (πέτυχε 14 γκολ στο Πρωτάθλημα και άλλα πέντε στα προκριματικά του Champions League) έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως τον Ιούνιο του 2024. Ενδιαφέρεται και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως γράφηκε, όμως εάν δεν ικανοποιηθεί ο ΠΑΟΚ (έχει βάλει ρήτρα ύψους τριών εκατ. ευρώ) δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αξιολογηθεί η περίπτωσή του, από τον Ρουμάνο τεχνικό. Στον οποίο, πιστώνεται, η αγωνιστική αναγέννηση αρκετών παικτών. Ο Ζαμπά έρχεται, άσχετα αν δεν το παραδέχθηκε ο Λουτσέσκου. Ο Τσόλακ…. 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags