Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα - Κορυφαία ομάδα προσέλαβε... μέντιουμ με μισθό 15.000 ευρώ τον μήνα!
| 2021-12-19 16:29:00

Απίστευτα πράγματα - Κορυφαία ομάδα προσέλαβε... μέντιουμ με μισθό 15.000 ευρώ τον μήνα!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα - Κορυφαία ομάδα προσέλαβε... μέντιουμ με μισθό 15.000 ευρώ τον μήνα!

Σάλος με την αποκάλυψη για ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, ο πρόεδρος του οποίου φέρεται να... ενίσχυσε το επιτελείο της ομάδας με ένα μέντιουμ, που μάλιστα αμείβεται με παχυλό μισθό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, η Πόρτο πληρώνει ένα μέντιουμ για να την βοηθήσει να επανέλθει στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη χώρα της Ιβηρικής, ο πρόεδρος της Πόρτο, Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα, προσέλαβε ένα μέντιουμ ονόματι Μανταλένα Αρόσο σε θέση υπαλλήλου στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η Αρόσο φέρεται να έχει δηλωθεί επίσημα ως γιατρός, ενώ αμείβεται με 15.000 ευρώ κάθε μήνα, δηλαδή 176.000 ετησίως!

Οι αποκαλύψεις για την απόφαση αυτή του Ντα Κόστα έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, όχι μόνο στον αθλητικό χώρο της Πορτογαλίας αλλά και στο εσωτερικό της Πόρτο, καθώς μέλη του ιατρικού τιμ της ομάδας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πληρώνονται αισθητά λιγότερο από ένα μέντιουμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τέσσερα χρόνια, η μεγάλη αντίπαλος της Πόρτο, Μπενφίκα, είχε κατηγορηθεί πως είχε προχωρήσει και αυτή στην πρόσληψη μέντιουμ στην ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags