Θεσσαλονίκη: Εκτός από την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, ο 23χρονος κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε μία άλλη, με τα ευρήματα σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτήν, άκουσε από τον πρόεδρο του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, την πρώτη του καταδίκη με ποινές 4 χρόνια και 3 μήνες χωρίς αναστολή. Μάλιστα του αποδόθηκε και η κατηγορία της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος καθώς στο διαμέρισμα του ημιώροφου της πολυκατοικίας βρέθηκε και ένα κλομπ αστυνομικού της τροχαίας!

Ατάραχος ο 23χρονος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του προέδρου της έδρας με σαφήνεια.

Όταν ο μάρτυρας αστυνομικός αποκάλυψε ότι η πόρτα του κτιρίου και του συνδέσμου άνοιξα με τα κλειδιά που βρέθηκαν στο μπουφάν του 23χρονου μετά από σωματικό έλεγχο κατά την προσαγωγή του, τότε το δικαστήριο πάγωσε…

«Που τα βρήκες τα κλειδιά;» ρώτησε ο πρόεδρος της έδρας. «Τα βρήκα», απάντησε.

«Μου τα έδωσε ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος. Δεν τον ξέρω θα πήγαινα με κάποιους» πρόσθεσε.

«Με ποιους;» ρώτησε ο πρόεδρος. «Δεν ξέρω» απάντησε ο 22χρονος.

Οι φωτογραφίες

Τα κλειδιά ήταν αυτά που άνοιξαν την πόρτα του συνδέσμου στους αστυνομικούς και βρήκαν μέσα αναδιπλούμενους σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.), μεταλλικούς σωλήνες, και ξύλινα ρόπαλα.

Στο σύνδεσμο όμως υπήρχαν και φωτογραφίες στις οποίες ο 22χρονος εμφανίζονταν με άλλους οπαδούς σε διάφορες περιστάσεις. Παράλληλα από τον έλεγχο της σήμανσης ελέγχονται αποτυπώματά του στο χώρο.

Το κινητό του και ο υπολογιστής από το σπίτι που έκαναν φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί ίσως δώσουν στοιχεία για την δραστηριότητα του 23χρονου και τις επικοινωνίες του πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση.

Πηγή: thessnews.gr