Θεσσαλονίκη: Τον "Αθηναίο" δείχνει σαν δολοφόνο του Άλκη Καμπανού ο πρώην ποδοσφαιριστής που έλαβε μέρος στην φονική επίθεση κατά του 19χρονου και μάλιστα στην απολογία του, που φέρνει στην επιφάνεια το STAR, αναφέρει ότι άκουσε τον κατηγορούμενο να παραδέχεται πως τον κάρφωσε και τον έσκισε.

«Είδα τον Β. να βαράει με αυτό το μαχαίρι ένα παιδί που ήταν κάτω. Συγκεκριμένα ήταν μπροστά ακριβώς από τα σκαλιά της οικοδομής. Τον χτυπούσε όσο ήταν όρθιο το παιδί εκεί με το κάραμπιτ.

Είδα την κίνηση δύο τρεις φορές. Τον χτυπούσε στην περιοχή κάτω από μέση και στα πόδια. Όταν φύγαμε το παιδί ήταν κάτω. Όσο ήταν πεσμένο το παιδί από πάνω του ήταν ο Β.. και άλλος ένας. Ο άλλος δεν διέκρινα καλά τον χτυπούσε, έβλεπα κινήσεις, δεν έβλεπα αν κρατάει κάτι στα χέρια του. Μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο εγώ ο Κ. και ο Β. Τον οδηγό δεν τον είδα να κάνει κάτι.

Όταν μπήκαμε μέσα στο αμάξι μας λέει ο Β. ''τον κάρφωσα και τον έσκισα'' κάνοντας παράλληλα και την κίνηση τον οποίο τον άκουσε και ο Γ. και ο οδηγός. Ήταν αγχωμένος, έλεγε πάμε, πάμε, πάμε, τον κάρφωσα και τον έσκισα, Μετά μας λέει πάμε γρήγορα να το στείλω εννοώντας να το ξεφορτωθεί το κάραμπιτ», ανέφερε ο κατηγορούμενος για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη.