Facebook Pixel Τον ...καμάρωναν τα παλικάρια από τη Λιβαδειά!
| 2011-12-14 20:52:00

Τον ...καμάρωναν τα παλικάρια από τη Λιβαδειά!

 Τον ...καμάρωναν τα παλικάρια από τη Λιβαδειά!

Μετά την Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός πέρασε περίπατο και από τη Λιβαδειά. Νίκησε 4-0 τον Λεβαδειακό με χατ-τρικ του Μιραλάς (το άλλο ο Πάντελιτς). Πρώτοι οι ερυθρόλευκοι, στο +2 από την ΑΕΚ, στο +4 από τον Παναθηναϊκό που έχει δυο ματς λιγότερα.
 

Εκδρομή έκανε και στη Λιβαδειά (μετά την Κέρκυρα) ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του Λεβαδειακού με τους 2300 φιλάθλους των φιλοξενούμενων να καμαρώνουν την ομάδα του Πειραιά και τα πολλά γκολ που πέτυχε. Χατ τρικ από Μιραλάς (16', 39', 59'), τον χορό των γκολ άνοιξε ο Πάντελιτς στο 9'.

Ο Ολυμπιακός ανέλαβε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα και δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Λεβαδειακό να κάνει παιχνίδι δείχνοντας την ξεκάθαρη υπεροχή του στο ματς. Οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” είχαν πάρει σαφείς οδηγίες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να πιέζουν ψηλά και να πετύχουν από νωρίς το γκολ! Και οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν άψογα τις εντολές του Βάσκου, ανοίγοντας πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο το σκορ. Σκόρερ; Ο δολοφόνος της Κέρκυρας, ο Μάρκο Πάντελιτς. Ύστερα από γύρισμα του Μοντέστο από δεξιά, ο Σέρβος έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κυριακίδη να αποσοβήσει το 0-1.

Σε εκείνο το σημείο άρχισε ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μόνο φιλοξενούμενοι δεν ήταν αφού στο γήπεδο της Λιβαδειάς παραβρέθηκαν 2000 του Ολυμπιακού, οπότε ήταν σαν να παίζουν εντός έδρας. Στο 16 ήρθε το δεύτερο γκολ των “ερυθρόλευκων”! Ο Μόνχε έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Μιραλάς και ο Βέλγος τέλειωσε άψογα μόνος απέναντι στον Κυριακίδη (0-2).

Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να απειλήσει τον Μέγερι, ο οποίος ήταν θεατής με εξαίρεση 3 φάσεις των “πράσινων” (24', 30', 38') με τον Ούγγρο να μην ανησυχεί ιδιαίτερα. Ο Λεβαδειακός πάντως δεν γλίτωσε το τρίτο γκολ, λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο... Ο Μιραλάς βρήκε πεδίο βολής εκτός περιοχής και με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε το ίδιο φορτσάτος όπως στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Τρεις φορές ο Κυριακίδης τη γλίτωσε στις ευκαιρίες των Πάντελιτς (50'), Μόνχε (52'), Μανιάτη (56'). Η τέταρτη ήταν και η φαρμακερή με τον Κέβιν Μιραλάς να γράφει το 0-4, πετυχαίνοντας χατ τρικ! Ο Φέτφα σούταρε ο Κυριακίδης απέκρουσε με τον Βέλγος παίρνει το ριμπάουντ και με ψαλίδι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του Ολυμπιακού είχε να βρει δίχτυα από το ματς με τη Δόξα Δράμας στις 30 Νοεμβρίου. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα δίχτυα τραβά δηλαδή...

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, είχε βέβαια και άλλες ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ μέχρι το τέλος, αλλά δεν το κατάφερε σε καμία από αυτές. Έτσι παρέμεινε (όπως στην Κέρκυρα) το 0-4, ένα αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 2 πόντους περισσότερους από την ΑΕΚ και 4 από τον Παναθηναϊκό που έχει δυο ματς λιγότερα.

90'+3' Λήξη αγώνα

89' Σέντρα Σάντες και η κεφαλιά του Ναπολεόνι φεύγει άουτ.

78' Το σουτ του Μόνχε μπλοκάρει ο Κυριακίδης.

76' -Αλλαγή για τον Ολυμπιακό:. Μέσα ο Χαβίτο, έξω ο Μανιάτης.

71' -Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Έξω ο Μιραλάς, μέσα ο Φουστέρ.

69' Κεφαλιά του Ναπολεόνι πάνω στον Μέγερι.

65' -Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Ποτουρίδης στη θέση του Αβραάμ.

65' -Αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Κόρμπος αντί του Αλεξίου.

63' -Aλλαγές για τον Λεβαδειακό: Ο Νικολακάκης αντί του Μπεγκόνια και Ναπολεόν αντί Ζουρούδη.

59' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Φέτφα σούταρε ο Κυριακίδης απέκρουσε με τον Μιραλάς να παίρνει το ριμπάουντ και με ψαλίδι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4.

57' Κίτρινη στον Φέτφα.

56' O Κυριακίδης αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Μανιάτη.

52' Άστοχο το σουτ του Μόνχε.

50' Η σέντρα του Μιραλάς για τον Πάντελιτς είναι εξαιρετική, αλλά΄ο Σέρβος δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε και αστόχησε από πολύ κοντά.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45' Λήξη ημιχρόνου.

42' Κίτρινη στον Ιωάννου.

39' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Με άπιαστο συρτό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

38' Κεφαλιά του Βιανά, μπλοκάρει ο Μέγερι.

32' Κεφαλιά του Παπάζογλου άουτ.

32' Ο Ιωάννου βγάζει την μπάλα σε κόρνερ προ του Πάντελιτς. Είχε προηγηθεί ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μόνχε.

30' Σουτ του Βιάνα άουτ.

28' Ραμπόνα του Μιραλάς από αριστερά διώχνει με γροθιές ο Κυριακίδης.

27' Καλό σουτ από τον Φετφατζίδη με τον Κυριακίδη να αποκρούει.

24' Ο Μέγιερι βγαίνει και μαζεύει την σέντρα του Μαχαίρα.

17' Kίτρινη στον Μπεγκόνια.

16' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ύστερα από προωθημένη μπαλιά του Μόνχε, ο Μιραλάς τελείωσε ιδανικά γράφοντας το 0-2!

12' Γύρισμα του Μιραλάς από αριστερά, ο Κυριακίδης διώχνει με τις γροθιές μακριά.

9' Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Πάντελιτς ύστερα απόγύρισμα του Μοντέστο από δεξιά, σούταρε περνώντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κυριακίδης για το 1-0

9' Καλό σουτ από τον Φετφατζίδη με τον Κυριακίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

8' Οφσάιντ υποδεικνύεται ο Γκρμπιτς. Το ριπλέι δείχνει ότι κακώς δόθηκε στον παίκτη του Λεβαδειακού.

7' Ο Ιωάννου διώχνει αρκετά μακριά την σέντρα του Μαρκάνο.

1' Έναρξη αγώνα.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Ακουστίν, Μαχαίρας, Σάντσεζ, Μπεγκόνια, Ζουρούδης, Γκρμπιτς.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Μόνχε, Πάντελιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags