Facebook Pixel Superleague 2: Δώρο στον Λεβαδειακό από Καλλιθέα και Καλαμάτα - Νίκες παραμονής Καβάλας και Σερρών (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-03 17:35:00

Δώρο στον Λεβαδειακό από Καλλιθέα και Καλαμάτα - Νίκες παραμονής Καβάλας και Σερρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δώρο στον Λεβαδειακό από Καλλιθέα και Καλαμάτα - Νίκες παραμονής Καβάλας και Σερρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεφεύγει κι άλλο η Λιβαδειά μετά τη νίκη επί της Επισκοπής και με την ισοπαλία της Καλαμάτας με την Καλλιθέα στο ντέρμπι της αγωνιστικής, την ίδια στιγμή που Καβάλα και Πανσερραϊκός πήραν σημαντικά αποτελέσματα στην υπόθεση παραμονή.

Superleague 2: Σημαντική νίκη για τον Λεβαδειακό, που με γκολ του  Μπαρμπόσα στο 35', πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Επισκοπή και ξέφυγε 8 βαθμούς από τον δεύτερο στην βαθμολογία έχοντας... αγκαλιάσει την πρώτη θέση.

Την ίδια στιγμή Καλλιθέα και Καλαμάτα «κόλλησαν» στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για τη νίκη, κάτι που αφήνει τους γηπεδούχους στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς και την Μαύρη Θύελλα  στην 5η με 46 ισόβαθμη με τα Χανιά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Β' Ομίλου Χανιά και Εργοτέλης έμειναν στο 0 και δεν μπόρεσαν να ανέβουν βαθμολογικά, ενώ η Ζάκυνθος επικράτησε με 2-0 του Καραϊσκάκη Άρτας, ελπίζοντας στην παραμονή, την ώα που ο  Ηρόδοτος νίκησε με σκορ 3-2 την 4η Κηφισιά και έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, με τον Διαγόρα να επικρατεί 2-0 του Αστέρα Βλαχιώτη και να ξεκολλάει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στον άλλο όμιλο η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην Λάρισα, απέναντι στον Απόλλωνα, μένοντας στο 0-0, αποτέλεσμα που ψαλιδίζει τις ελπίδες ανόδου, ενώ ο Απόλλων Πόντου πέρασε επιβλητικά από το Καυτατζόγλειο με 3-0 στον αγώνα με τον Ηρακλή, με τον Μεζού να ανοίγει το σκορ για τους νικητές στο 39', τον Ρούνεϊ να κάνει το 0-2 μόλις ένα λεπτό αργότερα και το τελικό 0-3 να διαμορφώνει στο 90'+3' ο Ενομό.

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός που κέρδισε με 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά του από τον Πιερικό και τη σωτηρία, με τον Μπιανκόνι να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τον Κάνη αρχικά, στο 51' να ισοφαρίζει και τον ίδιο παίκτη στο 90+1' να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τρίποντο... παραμονής πήρε και η Καβάλα, η οποία έφυγε με το διπλό από τα Τρίκαλα, νικώντας με 2-0. Ο Καϊούμπι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 78', με τον ίδιο να διαμορφώνει και το τελικό 0-2, στην τελευταία φάση του αγώνα.
Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Α’ όμιλος της Superleague 2:
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 (14:45)
Ολυμπιακός Β’-Πιερικός 3-0
ΠΑΟΚ Β’-Αλμωπός Αριδαίας 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-2

Κυριακή, 3 Απριλίου 2022
Ηρακλής-Απόλλων Πόντου 0-3
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 0-0
Τρίκαλα-Καβάλα 0-2
ΑΕΛ-Θεσπρωτός (17:00)
Ρεπό: Βέροια

Β’ όμιλος
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022
ΟΦ Ιεράπετρας-Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’ 1-1

Κυριακή, 3 Απριλίου 2022
Λεβαδειακός-Επισκοπή 1-0
Ηρόδοτος-Κηφισιά 3-2
Καλλιθέα-Καλαμάτα 0-0
Ζάκυνθος-Καραϊσκάκης Άρτας 2-0
Χανιά-Εργοτέλης 0-0
Διαγόρας-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0
Ρεπό: Ρόδος

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022
Α’ όμιλος (15:00)
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’΄
Αλμωπός Αριδαίας-Τρίκαλα
Καβάλα-ΑΕΛ
Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας
Ξάνθη-Ολυμπιακός Β’
Πιερικός-Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
Απόλλων Πόντου-Βέροια
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Β’ όμιλος (15:00)
Αστέρας Βλαχιώτη-Χανιά
Εργοτέλης-Ζάκυνθος
Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦ Ιεράπετρας
Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα
Καλαμάτα-Αιγάλεω
ΑΕΚ Β’-Ηρόδοτος
Κηφισιά-Λεβαδειακός
Επισκοπή-Ρόδος
Ρεπό: Διαγόρας

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags