ΑΕΚ: Πολύ σημαντικό αγώνα έχει η Ένωση το βράδυ της Κυριακής (10/4) με αντίπαλο τον Άρη μιας και πρόκειται για κομβικό παιχνίδι για την ομάδα ώστε να πετύχει την ευρωπαϊκή έξοδο και σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που... έμειναν μια εβδομάδα πριν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα τόσο ο Νταμιάν Σιμάνσκι, όσο και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έχουν ακόμα έναν λόγο να έχουν καλή απόδοση μιας και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πρόκειται να βρεθεί ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας. Ο Τσέσλαφ Μιχνιέβιτς ήταν εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση των δύο μέσων της Ένωσης στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης και θέλει να δει από κοντά τους δύο ποδοσφαιριστές ενόψει των επόμενων κλήσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κριχόβιακ είναι 88 φορές διεθνής και έχει σκοράρει 5 φορές με την εθνική ομάδα της πατρίδας, ενώ ήταν στην αποστολή και στον αγώνα μπαράζ με την Σουηδία που έδωσε στην Πολωνία την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ  άλλος ποδοσφαιριστής  της ΑΕΚ, ο Σιμάνσκι έχει κληθεί 7 φορές με τελευταία να είναι στις 15 Νοεμβρίου και τον αγώνα με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.